Ştefan Târnovanu s-a enervat cumplit! Cuvinte dure la adresa colegilor: ‘Un meci pe care l-am început prost’ + Ce spune despre returul cu Sparta Praga

Ştefan Târnovanu a avut un discurs dur după ce FCSB a învins-o pe Farul, scor 3-2. Portarul este supărat și spune că nu înțelege de ce ia gol la fiecare ocazie a adversarilor.

Târnovanu a subliniat însă că în acest moment contează doar meciul cu Sparta Praga și speră într-o calificare în playoff-ul Ligii Campionilor.

Ştefan Târnovanu, discurs dur

„Un meci pe care l-am început prost. Nu pot să înţeleg de ce, dar în partea bună am întors jocul şi asta e cel mai important pentru mine. Poate că data viitoare vor intra rezervele şi vor decide meciul. Luăm gol la aproape fiecare fază a adversarilor. Nu ştiu de ce, dar vom regla asta.

Ne gândim la meciul care urmează de fiecare dată. Ne dorim din suflet să îl îndeplinim. Le mulţumim fanilor pentru interes. La calificare ne gândim, nu contează cum, important e să ne calificăm. Nu am avut şansă să câştigăm la ei, sper să o facem acolo”, a spus Ştefan Târnovanu la digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed