Avertisment pentru Zeljko Kopic! Noua vedetă din Superliga vrea să dea lovitura în România. A fost antrenat de Steven Gerrard

Avertisment pentru Zeljko Kopic. Fotbalistul care a fost antrenat de Steven Gerrard, iar acum joacă în Superliga vrea să dea lovitura.

Florian Kamberi speră să facă o figură frumoasă la Poli Iași. Atacantul nu se teme de meeciul cu Dinamo și anunță că este obișnuit cu presiunea.

Fotbalistul antrenat de Steven Gerrard, speră că dea lovitura în Superliga

Florian Kamberi (29 ani) a ajuns în această vară la Poli Iași. În ultimele sezoane nu a reușit să se impună la echipele la care a jucat, dar speră ca acum să aibă mai mult noroc.

29 de ani, speră să-și dea restart în fotbal în Liga 1, în tricoul lui Poli Iași, după ce în ultimele sezoane a bătut pasul pe loc. Fostul elev al lui Steven Gerrard la Rangers vrea să dea gol cu Dinamo, luni, și spune că este obișnuit cu presiunea.

„Îmi place tot la Iași, la Poli. Încerc să mă adaptez rapid. Este puțin cam cald pentru ceea ce sunt eu obișnuit. Mă antrenez și extra, iar când antrenorul va considera că sunt gata… El decide până la urmă când voi putea juca 90 de minute. Eu sunt concentrat doar la fotbal.

În ultimii doi ani am fost ghinionist, am luat câteva decizii în fotbal care n-au fost bune. Au fost nepotrivite.

Am vorbit de multe ori cu antrenorul de acum. Sunt genul de jucător care are nevoie de încrederea antrenorului. Liga românească este competitivă, am nevoie de așa ceva ca să fiu din nou pe drumul bun. Vreau să-mi arăt calitățile, să-mi ajut echipa cu goluri.

Eu sunt obișnuit cu presiune mare. Îmi doresc să dau gol și luni, și în orice meci, vă dați seama. Dar cel mai important este să învingem”, a declarat fotbalistul la conferința de presă.

Vârful albanezo-elvețian a început la Grasshopers. A trecut apoi pe la Karlsruhe, Hibernian, Rangers, St. Gall, Aberdeen, Sheffield, Winterthur, Huddersfield și Slaven Koprivnica.

Cu Rangers antrenată de Steven Gerrard s-a luptat la titlu. Atunci echipa sa a fost învinsă de Celtic, condusă de Neil Lennon.

„De la Steven Gerrard am învățat multe, este un nume mare, ai ce să vezi la el.”, a mai spus atacantul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed