Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul care tocmai a venit de la UEFA. Mihai Stoica a făcut totul public

Răsturnare de situație înaintea meciului dintre retur dintre FCSB și Sparta Praga din manșa a doua din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Mihai Stoica a anunțat că Elias Charalambous se va putea baza și pe Joyskim Dawa, care a primit galben în meciul tur, scor 1-1.

FCSB și Sparta Praga joacă marți, 13 august, de la ora 21:30. Câștigătoarea dublei întâlnește în play-off-ul Ligii Campionilor învingătoarea dintre Malmo și PAOK Salonic.

Mihai Stoica a făcut totul public. Anunţul venit de la UEFA

FCSB a primit o veste bună înaintea returului cu Sparta Praga. Joyskim Dawa va putea juca. Stoperul a primit cartonașul galben în meciul tur și ajunsese la trei avertismente în preliminariile Champions League. Astfel, s-a crezut că nu va avea drept de joc. Va fi însă pe teren datorită unei excepții.

Potrivit regulamentului, jucătorilor sau oficialilor care ajung la trei cartonașe li se scade unul după două tururi preliminarii. Astfel, după ce echipa lui Gigi Becali a trecut de Maccabi Tel Aviv, Dawa a a rămas cu un singur galben.

Informația a fost publicată de pagina de Facebook ”Sergi Lopez”. Mihai Stoica a scris la secțiunea comentarii și a confirmat.

”Azi am primit confirmarea de la UEFA, are drept de joc”, a anunțat Mihai Stoica.

Echipa probabilă FCSB cu Sparta Praga: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Lixandru – Ștefănescu, Olaru, Băluță – Miculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed