Denis Alibec, aproape de Rapid! Dezvăluiri incendiare din interior. Nimeni nu știa aceste lucruri despre jucătorul lui Gică Hagi

Denis Alibec a fost aproape de un transfer la Rapid. Internaționalul român a revenit, joi, 8 august, la Farul, și a semnat un contract valabil pentru un sezon, cu opțiunea de prelungire pentru încă unul.

Daniel Niculae a dezvăluit că în perioada în care era președinte la Rapid, internaționalul român ar fi putut ajunge în Giulești, da a preferat să semneze cu Farul.

Denis Alibec, aproape de Rapid

La începutul sezonului 2022/2023, Denis Alibec a avut o ofertă de la Rapid. Tricolorul era liber de contract după ce înțelegerea cu Kayserispor se încheiase. A ales însă să joace pentru Farul, alături de care a câștigat titlul de campion.

”(n.r. Ai fost la un pas să-l convingi să vină la Rapid) Mi-a fost și coleg la Astra, am jucat împreună. Ar fi fost foarte bun pentru Rapid. (n.r. Ai încercat?) Da. El a dorit să meargă atunci la Farul și acum tot la Farul s-a întors, se simte acasă el fiind din Mangalia. Se simte foarte bine, de fiecare dată când a mers la Farul a avut evoluții apreciate. Era o mașină de marcat, un jucător bun. Are și el o vârstă și îi prinde bine să meargă acasă, dar îl prindea bine și vișiniul”, a spus Daniel Niculae, la Digi Sport.

De la Farul, Alibec a plecat la FC Muaither, din Qatar, echipă care a retrogradat. În această vară înțelegerea s-a încheiat, și fotbalistul a revenit la echipa lui Gică Hagi.

”Este o nouă provocare, dar știu că putem să realizăm lucruri mari. Sunt bucuros că sunt din nou acasă. Am revenit cu gândul de a merge sus, acolo unde ne este locul. Sperăm să câștigăm cât mai repede.

Este o nouă provocare, dar știu că putem să realizăm lucruri mari cu această echipă. Cu siguranță vom arăta de ce suntem în stare.

(n.r. Cum au fost discuțiile cu Gică Hagi?) Au fost discuții scurte, mereu am ales Farul și îl voi alege întotdeauna”, a spus Denis Alibec la prezentare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed