Costel Gâlcă se teme de meciul cu Sepsi! Avertisment pentru propria echipă. Ce le-a transmis jucătorilor de la CSU Craiova

Costel Gâlcă se teme de meciul cu Sepsi! Avertisment pentru propria echipă. Ce le-a transmis jucătorilor de la CSU Craiova chiar înaintea disputei. Echipa sa vine după o serie de rezultate slabe.

Costel Gâlcă îşi avertizează propria echipă. CSU Craiova vine după eliminarea din Conference League şi egalul din Superliga, cu Petrolul.

Costel Gâlcă se teme de meciul cu Sepsi!

CSU Craiova nu parcurge o perioadă fastă la acest început de sezon. A fost eliminată prematur din cupele europene, după dubla cu slovenii de la Maribor, a remizat acasă cu Petrolul, după un meci în care nu a tras niciun şut pe spaţiul porţii. Jucătorii noi aşteptaţi de Costel Gâlcă întârzie de apară.

Oltenii joacă duminică, de la ora 19.00, în etapa a 5-a din Superliga, în deplasare, cu Sepsi OSK. Gâlcă spune că îi are la dispoziţie pe Nicuşor Bancu şi Vladimir Screciu, dar va lipsi Andrei Ivan, accidentat în meciul cu Petrolul. Se teme de disputa cu echipa covăsneană.

„Este un meci complicat pentru noi cu Sepsi, venim după un joc pe care nu l-am câştigat acasă, a fost o săptămână foarte grea, dar atmosfera e din ce în ce mai bună, e mai multă intensitate în antrenamente. În afară de Ivan, toţi sunt apţi, inclusiv Screciu şi Nicuşor Bancu s-au antrenat cu noi, vom vedea dacă vor juca.

Noi trebuie să-l ajutăm pe Bancu, fiindcă e un moment greu pentru familia lui. Nu avem o omogenitate în echipă, jucătorii noi au venit în trepte, n-am avut timp să prindem o pregătire împreună, e normal ca rezultatele să fie oscilante. Zi de zi încercăm să ne apropiem de anumiţi jucători noi, dar nu este uşor.

Sepsi este o echipă omogenă, iar Neskovic e un jucător bun, s-a integrat foarte bine, am văzut şi cu Rapid. Şi-au păstrat intensitatea, agresivitatea, modul de a se impune prin joc. Noi de la meci la meci trebuie să arătăm mai bine”, a declarat Costel Gâlcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed