Când revine Simona Halep pe teren. Anunţ de ultimă oră al româncei. Fostul lider mondial WTA a plecat din ţară / Foto

Simona Halep a fost recent în Italia, pentru a încerca să rezolve problemele cu accidentările, care au ținut-o departe de tenis. Românca a fost însoțită de antrenorul cu care a reușit să câștige Wimbledon.

Câștigătoare de două ori la Grand Slam-ul de la Wimbledon, Simona Halep trece printr-o perioadă dificilă din puncte de vedere medical. Fostul lider mondial a fost în Italia alături de Daniel Dobre, pentru a rezolva problema cu accidentarea.

Anunț de ultimă oră despre Simona Halep!

Halep este din nou alături de antrenorul cu care a cucerit Wimbledon, Daniel Dobre. Fostul lider mondial WTA a fost recent în Italia pentru problemele medicale cu care se confruntă în ultimul timp.

Românca a anunţat că este foarte fericită să lucreze din nou cu Daniel Dobre şi că deplasarea din Italia a fost benefică, sperând să revină cât mai repede în turnee.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

„Un mic update pentru susţinătorii mei: în primul rând vă mulţumesc pentru toate mesajele frumoase!!! Am fost în Italia la recomandarea dlui Dobre pentru a incerca să rezolv cu accidentarea. A fost o deplasare benefica şi mă bucur tare mult să îl am alaturi pe Dl Dobre. Sper să revin în curând pe teren”, a scris Simona, pe contul său de Instagram.

După suspendarea în cazul dopajului, constănțeanca nu a reușit să revină la nivelul la care a fost.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed