Israelienii au tupeu! Ce au putut să spună după victoria celor de la CFR Cluj. Dan Petrescu se va enerva grav

Israelienii sunt încrezători în șansele celor de la Maccabi pentru retur! Dan Petrescu se va enerva grav când va auzi ce au spus despre partida împotriva CFR-ului, echipa pe care o antrenează.

Dan Petrescu se pregătește de returul din al treilea tur preliminar Conference League. Israelienii de la Maccabi sunt încrezători în partida contra celor de la CFR Cluj, deși în prima manșă, ardelenii s-au impus cu 1-0.

Dan Petrescu se va enerva!

CFR Cluj s-a impus în prima manșă a turului trei preliminar din Conference League, 1-0 contra celor de la Maccabi Petach Tikva. Karlo Muhar a fost unicul marcator al partidei, care a deschis tabela în minutul 9. Meciul s-a jucat la Sofia, iar returul va avea loc la Cluj, pe 15 august.

Imediat după ultimul fluier al partidei, presa din Israel a oferit o reacție optimistă. Sunt  încrezători în șansele celor de la Maccabi pentru retur.

„După ce a fost eliminată din Europa League, 0-7 la general împotriva celor de la Braga, Maccabi Petah Tikva continuă sezonul european. În această seară, echipa a găzduit pe CFR Cluj. În Bulgaria, în prima manșă a turului trei preliminar de Conference League. Maccabi a pierdut cu 1-0 în fața românilor. Oaspeții au început în forță, Karlo Muhar. Profitând rapid de o respingere nereușită a lui Marco Wolf în interiorul careului, trimițând cu ușurință în plasă.

CFR a fost aproape de golul doi, însă lovitura de cap a lui Vasile Mogoș a lovit doar bara. Pe măsură ce prima repriză se apropia de final, Maccabi s-a trezit și a preluat controlul jocului”, au scris cei de la one.co.il.

Ultimul sezon în care Maccabi Petah Tikva a participat în grupele unei competiții europene, Cupa UEFA, a fost 2005-2006, pierzând atunci toate partidele: 1-2 cu Palermo, 0-2 cu Brondby, 0-4 cu Lokomotiv Moscova și 0-1 cu Espanyol. De atunci, au mai participat o dată în preliminariile Intertoto. În sezonul precedent, s-au clasat pe locul 8 din 14, însă au cucerit Cupa Israelului, calificându-se în preliminariile europene.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed