Avertisment dur pentru Elias Charalambous! Ce le lipseşte celor de la FCSB. Adrian Mutu a spus clar

Adrian Mutu a făcut o analiză a meciului tur cu Sparta Praga, scor 1-1 și i-a transmis lui Elias Charalambous ce le lipsește celor de la FCSB pentru a da un randament mai bun în atac.

FCSB a avut o evoluție foarte buna în prima manșă a duelului din turul trei preliminar al UEFA Champions League. Au terminat la egalitate partida cu Sparta Praga, scor 1-1, iar roș-albaștrii au fost lăudați de Adrian Mutu pentru prestație.

Adrian Mutu a spus clar!

Deși a marcat un singur gol, campioana României a avut o evoluție foarte bună și și-a creat multe ocazii de gol.
Fostul internațional, Mutu, a făcut o analiză a meciului FCSB – Sparta Praga (1-1). Antrenorul român susține că formația pregătită de Elias Charalambous are nevoie de un atacant, un „9” clasic”, care să fructifice ocaziile.

„Lipsește un marcator mai mult decât un atacant. A fost un moment când FCSB a jucat cu un 9 clasic, atunci când Compagno era la echipă, dar până atunci a jucat cu un 9 mai mobil. Nu au marcatori.

Au avut șanse când puteau să scoată mai mult și să marcheze. Puteau să ducă scorul la 2-0 cu Băluță, o situație incredibilă. Trebuia să scoată mult mai mult și să dea gol, dar de-aia spun că un marcator ar fi important pentru FCSB, omul ăla care o bagă în poartă.
Depinde și de cum văd ei jocul pe termen lung. Compagno a fost agreat un singur sezon, cu toate că a fost vice-golgheterul campionatului și a plecat. Deci nu le place să joace cu un astfel de 9”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Mutu îl laudă pe Miculescu!

Deși afirmă că FCSB are nevoie de un atacant precum Compagno, Mutu nu a ezitat să-l laude pe David Miculescu. Extremă dreapta de meserie, Miculescu a fost folosit în partea stângă a atacului la meciul de la Praga, iar evoluția sa a fost una mulțumitoare.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani este lăudat de Mihai Stoica. Președintele roș-albaștrilor îl consideră pe David Miculescu cel mai bun atacant pe care îl poate avea FCSB.

„Probabil că FCSB avea nevoie de un Compagno aseară. Era unul dintre meciurile de luptă în care Compagno la duelul aerian era foarte bun, ținea și de minge.

Cu toate că Miculescu a făcut un joc foarte bun. Un 9 în față care este bun aerian îi ajuta pe faza ofensivă, dar și în faza defensivă la cornere sau auturi, ați văzut cum le bat cehii. Au dat gol din corner, pe colțul scurt. Auturile aruncate direct în careu și o luptă continuă. Probabil ar fi ajutat și pe faza defensivă”, a mai spus Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed