Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Mesaj incredibil despre Gigi Becali. Ce s-a întâmplat imediat după meci

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut și a făcut un anunț important. Patronul Gigi Becali vrea să își motiveze jucătorii și le promite măriri salariale dacă se vor califica în play-off-ul Ligii Campionilor.

FCSB se pregătește de turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Patru jucători ai campioanei României au motivație mai mare, vor primi o mărire de salariu de la Gigi Becali, dacă echipa va ajunge în play-off-ul Ligii.

Mesaj incredibil despre Gigi Becali!

FCSB se pregătește pentru returul cu Sparta Praga, iar patru jucători ai campioanei României au un motiv în plus pentru a spera la calificare. Vor primi din partea patronului o mărire de salariu în cazul în care vor ajunge în play-off-ul Ligii.
Anunțul a fost făcut oficialul roș-albaștrilor, Mihai Stoica. Este vorba despre Adrian Șut, Darius Olaru, Mihai Lixandru și Valentin Crețu.

FCSB mai are nevoie de o victorie pentru a ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor. Dacă se va califica, trupa lui Elias Charalambous va juca cu câștigătoarea duelului dintre Malmo și PAOK. În cazul în care va fi eliminată, FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu LASK Linz, echipă din Austria.

„Olaru, Şut, Lixandru şi Creţu sunt jucătorii care vor primi propuneri de mărire a salariului în cazul în care ne vom califica marţi. Gigi este foarte entuziast şi sper să fie entuziast şi marţi noapte.
Indiferent ce ştiu eu la ora asta, nu ştiu ce facem marţi. Trebuie să ne calificăm. Am jucat atât de bine la Praga, de ce nu am juca atât de bine la noi acasă?”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Prima Sport.

Înaintea returului cu Sparta Praga, roș-albaștrii vor juca pe teren propriu cu Farul Constanța. Partida va avea loc vineri, 9 august, de la 21:00. Ambele meciuri se vor disputa pe Stadionul Steaua.

În campionat, FCSB are un debut slab, în contextul în care s-a concentrat pe partidele din cupele europene. În primele trei meciuri, roș-albaștrii au acumulat 2 puncte. FCSB a remizat cu U Cluj și Unirea Slobozia, însă a pierdut în fața Oțelului Galați, 0-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed