Dan Şucu se va enerva cumplit! Ce a spus Gigi Becali despre cei de la Rapid. A râs de giuleşteni de faţă cu toată lumea

Dan Şucu se va enerva după ce va auzi ce a spus Gigi Becali despre cei de la Rapid. Finanțatorul roș-albaștrilor nu este îngrijorat de situația în care se află FCSB. În schimb, râde de giuleşteni.

Caracteristic stilului său, Gigi Becali face haz de necaz și spune că nu își face griji în privința situației în care se află FCSB în Superliga. Acesta a ironizat și Rapidul lui Dan Șucu, care are tot două puncte dar nu joacă în nicio competiție continentală.

Ce a spus Gigi Becali despre cei de la Rapid?

FCSB are numai două puncte obținute în trei runde de Superliga dar Becali nu își face griji.
Patronul FCSB-ului a declarat că în această perioadă, este interesat doar de preliminariile Ligii Campionilor.

”La ora asta, nu mă interesează de campionat. Avem două puncte, am zis ceva, m-am supărat? Au alții două puncte fără să fie în Europa, nu?”, a spus Becali și a izbucnit în râs.

”Noi avem două, dar putem să facem cinci. Eu știu că sunt importante punctele, dar s-a făcut o analiză și o echipă care trece în primăvara Ligii Campionilor poate câștiga 70 de milioane de euro.

Noi o putem face. Atunci, dacă iei zeci de milioane, nu mai ai treabă. Cumperi jucători cu două-trei milioane. La ora asta, contează doar Liga Campionilor. Joci în Europa, pierzi în campionat, a zis și Petrescu. Eu am încredere în echipa asta.
Nu știu dacă suntem noi prea puternici sau sunt ei prea slabi. MM spunea că Maccabi e extraordinară, n-a intrat în careu. Cu Sparta, la fel. Tind să zic că suntem noi prea puternici”, a completat Gigi Becali.

FCSB are șanse să mai strângă puncte în Superliga la meciul cu Farul, care se joacă vineri, de la ora 21:00.

După confruntarea din Ghencea, pentru FCSB urmează returul cu Sparta Praga, care se dispută marți, pe același stadion, și începe de la 1-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed