Adrian Mititelu pregătește marea lovitură! Jucătorul pe care vrea să-l vândă în străinătate. Clauza secretă a fost dezvăluită

Adrian Mititelu vrea să își vândă vedeta pe o sumă mare de bani. Patronul echipei din Bănie, care a retrogradat în liga secundă, a primit o ofertă tocmai din Cehia, pe numele lui Vladislav Blănuță.

Vladislav Blănuță, legitimat la FCU Craiova, a fost împrumutat de Adrian Mititelu la U Cluj, acolo unde va evolua timp de un sezon.

Adrian Mititelu pregătește marea lovitură!

Se pare că, patronul oltenilor a pus o clauză specială în contractul moldoveanului. În momentul în care va apărea o ofertă bună de transfer, acesta se va transfera, indiferent că evoluează pentru U Cluj.

Contractul prevede o clauză specială, anume că fotbalistul poate pleca în orice moment, dacă apare o ofertă convenabilă.

Am propuneri în acest moment pentru el, dar nu e deocamdată nivelul financiar optim. Mai așteptăm! Vă spun doar atât, la modul cel mai sincer: o ofertă recentă a venit din Cehia! Mă bucur însă acum că băiatul joacă din ce în ce mai bine la Cluj, unde există un stil și o abordare care-i convin”, a declarat Mititelu, pentru gsp.ro.

Blănuță este cotat de site-urile de specialitate la 500 de mii de eruo. Atacantul a mai evoluat la Rapid U19 și FC Pescara.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed