Elias Charalambous se teme de meciul cu Farul! Avertisment pentru propria echipă. Ce a spus înaintea duelului cu Gică Hagi

Elias Charalambous are emoții pentru meciul de vineri seara cu Farul lui Gică Hagi, mai ales că are de gând să folosească o nouă formulă de joc, cu jucători care nu sunt titulari în mod normal.

FCSB – Farul se va disputa vineri, de la ora 21:00. Partida se va desfășura pe Ghencea și va marca etapa cu numărul 5 a Superligii. După care roș-albaștrii vor juca, tot pe Ghencea, returul cu Sparta Praga din preliminariile UEFA Champions League, pe 13 august, de la ora 21:30.

Elias Charalambous se teme de meciul cu Farul!

În cursul zilei de joi, Elias Charalambous a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Farul, acolo unde a anunțat că,la meciul cu Farul, va da șansa și celorlați jucători, care nu sunt utilizați în mod normal, să joace.

„Jucăm împotriva unei echipe pe care o cunoaștem foarte bine. Cu siguranță, ei pot pune probleme, au un antrenor pe care îl respect foarte mult (n.r. – Gică Hagi). Va fi un meci foarte greu, vrem să luăm trei puncte.

Mâine este un meci diferit față de cel cu Oțelul. Trebuie să ne îmbunătățim de la fiecare meci, să fim din ce în ce mai buni. Sunt foarte fericit să-l am pe Tănase în echipă. Ştie clubul foarte bine, ştie jucătorii, noi îl cunoaştem, s-a antrenat cu noi.

Vom face mai multe schimbări în echipă, să dăm șanse tuturor jucătorilor, să fie pregătiți să joace la acest nivel, de ce nu, să câștige un loc in primul 11, o rotație va fi cu siguranță, sunt sigur că jucătorii vor da totul pentru a câștiga meciul, voi vedea mâine câte schimbări voi face”, a declarat Elias Charalambous.

După 4 etape disputate, FCSB a adunat doar 2 puncte, fiind pe locul 15 în clasament.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed