Anunț despre viitorul lui Ianis Hagi! S-a aflat ce se va întâmpla cu tricolorul. Avertisment pentru echipele care sunt cu ochii pe român

Italienii au făcut anunțul despre viitorul lui Ianis Hagi. Internaționalul român are deocamdată contract cu Glasgow Rangers, dar cel mai probabil, în scurt timp pleacă din Scoția.

Antrenorul Philippe Clement a anunțat că nu mai are nevoie de serviciile sale, iar presa din Italia susține că scoțienii ar putea să nu încaseze nici un ban, chiar dacă internaționalul român mai are contract până în 2025.

Anunțul despre viitorul lui Ianis Hagi

Jurnaliștii italieni anunță că Ianis Hagi ar putea să fie lăsat să plece liber de contract de la Glasgow Rangers. Aceștia suntt convinși că internaționalul român va schimba campionatul. 

„Mijlocașul ofensiv nu face parte din planurile antrenorului belgian Philippe Clement și din acest motiv vrea să schimbe aerul.

Nu doar asta, conform informațiilor noastre, Hagi se poate elibera de scoțieni pe gratis, chiar dacă are un contract valabil până pe 30 iunie 2025. O oportunitate pentru cluburile interesate de transferul fiului lui Ianis Hagi”, au notat jurnaliștii italieni de la TMW.

Ianis Hagi a fost împrumutat sezonul trecut la Alaves, unde nu a impresionat. Antrenorul scoțienilor a anunțat că românul nu face parte din planurile sale și l-a trimis la echipa a doua.

„Dacă face parte din planurile mele? Nu, am avut discuții clare înaintea sezonului cu agenții săi despre acest lucru. Trebuie să luăm în considerare mai multe lucruri: salarii, câți jucători putem avea pe o singură poziție, în funcție de bugetul pe care îl avem și așa mai departe. 

Deci, a fost extrem de clar pentru el că ideea era să îl vindem. Asta își dorea și el, deci situația este limpede”, a declarat Clement.

Ianis Hagi a jucat în România doar la Viitorul (actuala Farul Constanța). Au urmat doi ani în Italia, după care an și jumătate la Viitorul. S-a transferat Genk, de unde a fost împrumutat de Rangers. Sezonul trecut scoțienii l-au împrumutat la Deportivo Alaves.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed