Decizie de ultimă oră a lui Gigi Becali! I-a decis soarta jucătorului de la FCSB. În joc e o sumă uriașă

Gigi Becali își recompensează jucătorul după un sezon incredibil făcut în tricoul roș-albaștrilor. Totuși, latifundiarul din Pipera așteaptă mai întâi calificarea în grupele UEFA Champions League.

Dariu Olaru are al treilea cel mai mare salariu de la FCSB, iar Gigi Becali vrea să îl mărească.

Decizie de ultimă oră a lui Gigi Becali!

După sosirea lui Florin Tănase la echipă, Darius Olaru a căzut pe locul 3 al jucătorilor de la FCSB cu cel mai mare salariu. Atacantul va încasa 350.000 de mii de euro anual, în timp ce Vlad Chiricheș, care are cel mai mare salariu, încasează 400.000 de euro, iar Darius Olaru are 240.000 de euro.

Gigi Becali vrea să schimbe acest lucru și să îi mai adauge câteva mii de euro la salariul lui Olaru, însă doar dacă echipa se califică în grupele Champions League.

„Dacă mă calific în Liga Campionilor, pe Olaru îl chem la mărit. El trebuie să aibă mulțumire sufletească. Olaru este inima echipei. Tot el era când era Coman, nouă doar ni se părea că e Coman. Spun că e inima echipei nefiind în formă. Când va intra în formă și va da un gol, vai, vai, vai, mi se ridică părul pe mână.

Vreau să îi fac 25.000 de euro pe lună măcar. El are 20.000 de euro acum. «Băi, dacă pui baza în mine, dă-mi și mie 5-7.000 de euro mai mult decât celorlalți, nu?»”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

FCSB a ajuns până în turul trei preliminar UEFA Champions League, acolo unde se duelează cu Sparta Praga.

Campioana turului trei se decide pe Stadionul Ghencea, după ce în prima manșă roș-albaștrii au făcut egal, 1-1.

Dacă trec de Sparta Praga FCSB va trebuie să joace în play-off cu câștigătoarea dublei Malmo – PAOK Salonic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed