Ce a făcut David Popovici imediat după Jocurile Olimpice 2024. Imaginea momentului cu sportivul român. Unde a fost surprins / Foto

Campionul olimpic nu poate sta departe de apă nici în vacanță. Imaginea momentului cu David Popovici la doar câteva zile după ce a luat două medalii olimpice la JO 2024 de la Paris.

David Popovici este în vacanța binemeritată după ce a venit acasă cu două medalii olimpice, aur la proba de 200 metri liber și bronz la 100 metri liber.

Ce a făcut David Popovici imediat după Jocurile Olimpice 2024. Imaginiea momentului cu sportivul român

David Popovici nu poate sta departe de apa nici în vacanță, așa că s-a fotografiat alături de pești în timp ce făcea scufundări.

Fotografia a încărcat-o pe contul său de Instagram, cu un mesaj ironic, „Ei nici nu ştiu”, făcând referire, cel ami probabil, la abilitățile lui de înotător.

Campionul olimpic, sursă de inspirație pentru Pan Zhanle

Preparatorul fizic al lui Pan Zhanle, cel care a obținut medalia de aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice, a făcut câteva dezvăluiri despre chinez.

Nuno Pina declarat, la gsp.ro, că Zhanle a spus în mai multe rânduri că David Popovici reprezintă ”sursa mea de motivație și inspirație”.

”Nu vorbim prea des despre rivali. Cred că s-a întâmplat doar de vreo zece ori în doi ani. Dar, de fiecare dată când am vorbit despre Popovici, Pan spunea mereu că e sursa lui de inspirație și motivație. Mai ales că, prima dată, a trebuit să doboare recordul lui David.

Îl admiră cu adevărat și-l respectă sută la sută! Îl inspiră să acumuleze și mai mult în fiecare zi, să-și atingă noi obiective, să progreseze. Acești băieți vor oferi un show extraordinar în anii viitori. Și performanțe pe măsură. Ambii! Va fi epoca lor, iar natația nu va avea decât de câștigat din acest duel”, a declarat Nuno Pina.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed