Neil Lennon, dat afară?! Totul a pornit după declarațiile lui Viorel Moldovan. Ce se întâmplă, de fapt, la Rapid

Neil Lennon ar putea pleca de la Rapid. Speculațiile au început după declarațiile făcute de Viorel Moldovan. Președintele giuleștenilor i-a transmis antrenorului că trebuie să schimbe sistemul de joc. 

Raul Rusescu a recunoscut că declarația l-a luat pin surprindere și că totul este o strategie pentru a-l îndepărta pe nord-irlandez de la echipă.

Raul Rusescu crede că Neil Lennon va fi dat afară

Rapid a început cu stângul sezonul. A pierdut cu Petrolul și a terminat la egalitate cu UTA, CFR Cluj și Sepsi.

Viorel Moldovan a intervenit și i-a transmis antrenorului să schimbe urgent sistemul de joc.

„Nu putem numi joc ce am făcut până acum. I-am transmis lui Lennon că trebuie să schimbe sistemul. Trebuie să fie de acord. Trebuie să facă ceva pentru a arăta altfel. Dacă nu schimbă, nu știu, vom vedea…”, a declarat, ieri, Moldovan, la Digi Sport.

Raul Rusescu a analizat declarația și a tras o concluzie clară la GSP Live.

„Nu mi-a venit să cred că Viorel Moldovan a făcut declarația asta, în calitate de președinte al unui club de fotbal. Înseamnă că tot ce au făcut din vară și până acum e un eșec total, adică de la schimbarea lui Bergodi și până acum. Îmi pare rău, nu poți să faci această declarație, e stranie. OK, pot să fiu de acord și e normal ca președintele să discute cu antrenorul, dar declarația asta nu trebuie s-o faci public.

Sunt dezamăgit de declarațiile lui Moldovan, nu e un neica nimeni, e un fost jucător care ne-a reprezentat atât de bine la nivel internațional. Nu faci declarația asta! Dar uite că ce face FCSB se întâmplă peste tot.

 Sunt convins că Lennon nu va schimba sistemul. Dacă ești antrenor cu campionate câștigate în Scoția, meciuri în optimi Champions League, nu schimbi
Probabil e doar un avertisment public, mă gândesc că probabil Lennon nu va modifica nimic. Și atunci îl vor da afară, să fie acoperiți. Dar e o declarație de ochii lumii, ca să spună ulterior: «A mers pe decizia lui, lucrurile nu merg, așa că trebuie să-l schimbăm”, a declarat Rusescu la GSP Live.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed