Florin Tănase a spus adevărul. Cum a fost convins să semneze cu FCSB. Preferatul lui Gigi Becali și-a stabilit obiectivele

Florin Tănase a făcut primele declarații din postura de jucător al campioanei României. Fotbalistul a decis să accepte oferta lui Gigi Becali și va avea cel de-al doilea cel mai mare salariu din lot, 29.000 de mii de euro.

Preferatul lui Becali a spus cum a fost convins să semneze cu FCSB. De asemenea, a anunțat și ce obiective are.

Cum a fost convins Florin Tănase să semneze cu FCSB

Florin Tănase (29 de ani) este noul număr 9 al celor de la FCSB. Acesta a mai jucat pentru campioana României în perioada 2016-2022.

Tănase a explicat de ce a decis să accepte oferta lui Gigi Becali. Deocamdată nu se știe clar când va fi prezent în teren.

 ”Sunt fericit că m-am întors acasă, la echipa pe care o iubesc de mic copil. Nu mi-e greu să mă integrez, pe majoritatea îi cunosc.

Când ești dorit atât de mult de suporteri… ieșeam la plimbare și mă opreau suporterii, îmi spuneau să mă întorc. Pentru mine e ceva extraordinar. Numai cu ajutorul fanilor putem să avem rezultate. Să câștigi titlul contează foarte mult, îți dă un plus de încredere și de maturitate. Fiecare dintre ei este la un nivel bun.

Îmi doresc foarte mult să fac lucruri bune. Cel mai important e să mă pun în slujba echipei și ea să câștige. Nu poți mereu să ieși în evidență. Important este ca echipa să fie victorioasă.

O să fie un sentiment foarte plăcut, sunt nerăbdător. Este plăcut să joci la echipa cu care ai ținut de mic copil și să fii apreciat”, a declarat Florin Tănase.

FCSB va odihni mai mulți jucători în meciul cu Farul, dar Elias Charalambous a anunțat că Tănase nu este încă pregătit să joace.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed