Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Jucătorul pe care trebuie să-l titularizeze la naţională. Gigi Becali a spus clar

Mircea Lucescu a primit deja ordin pe cine să convoace la echipa națională pentru meciurile din Liga Națiunilor. Gigi Becali a vrut să se facă înțeles când a spus că nimeni nu poate ocupa acel loc.

Mircea Licescu este noul selecționer al României, iar meciul de deput va fi cu Kosovo, pe 6 septembie.

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Jucătorul pe care trebuie să-l titularizeze la naţională

Ei bine, după proaspătul transfer realizat la FCSB, dar și tinând cont de faptul că Mircea Lucescu are de gând să se bazeze mai mult pe serviciile jucătorilor din campionatul intern și pe cei mai buni de la U21, Gigi Becali a făcut mărturia.

Latifundiarul din Pipera nu dă voie la absolut nimeni să îi fure locul lui Dariu Olaru la echipa națională, nici măcar lui Florin Tănase. Gigi este convins că Olaru va deveni decarul lui Mircea Licescu.

„Tănase este atacant. El poate juca și pe postul lui Olaru, decar, dar nu poate nimeni să-i ia postul lui Olaru. Nimeni, niciodată în România. O să vezi, Lucescu va juca cu Olaru pe acel post. Bine, nu contează, n-are rost să vorbim de echipa națională.

Pe Olaru îl chem la mărit. Olaru trebuie să aibă mulțumire sufletească, este inima echipei. Cum era Coman, tot el era. Mi se părea că e Coman, dar tot el era. Spun că e inima echipei nefiind în formă, fii atent ce spun!

Vreau să-i fac 25.000 măcar, are 20.000. Să-i fac 25.000 măcar. Pe Olaru ca să-l țin, trebuie să-i măresc. Și nu numai să-i măresc, să-i măresc și primele!”, a spus, la Fanatik, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed