S-a decis viitorul vedetei lui Neil Lennon! Ce se întâmplă cu jucătorul de la Rapid. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Vedeta lui Neil Lennon este dorit insistent de Rangers, care a fost cu ochii pe jucător în această perioadă! Oficialii Rapidului nu par dispuși să renunțe la atacantul kosovar. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre jucător.

Neil Lennon este pe cale să își piardă vedeta, care a ajuns la Rapid în urmă cu un sezon. Albion Rrahmani este unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei și este curtat de cluburi de renume precum Rangers. Kosovarul mai are contract cu giuleștenii până în vara anului 2026.

S-a decis viitorul vedetei lui Neil Lennon!

Rrahmani este ținta celor de la Rangers, care l-au curtat în această perioadă de mercato. Oficialii clubului nu par dispuși să renunțe la atacantul kosovar.
Fotbalistul ajuns în urmă cu un sezon la Rapid, echipă cu care mai are contract până în vara anului 2026.

Jurnalistul scoțian Gary Morris a anunțat că Rangers este pregătită să îl vândă pe atacantul Cyriel Dessers. Astfel pot trimite o ofertă îmbunătățită pentru Albion Rrahmani înaintea finalului perioadei de mercato.

”Am înțeles că pentru ca transferul să se întâmple, Rangers ar căuta să încerce să vândă un atacant și probabil Cyriel Dessers, care nu a avut cel mai bun meci al său la Edinburgh, este alesul”, a spus Morris, potrivit ibroxnews.com.

Cyriel Dessers evoluează pentru Rangers din vara lui 2023 și mai are contract până în mai 2027. Potrivit transfermarkt.com, cota de piață este 4,5 milioane de euro.

Giuleștenii nu sunt dispuși momentan să renunțe la Rrahamani, mai ales, pentru că echipa traversează o perioadă delicată. Pe locul 12 în clasament și fără victorie după patru etape din noul sezon, conducerea Rapidului vrea să îl păstreze la Rapid măcar până în iarnă.

Oficialii Rapidului ar solicita șase milioane de euro + 20% dintr-un viitor transfer.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed