Decizie de ultimă oră a lui Gigi Becali! Jucătorul trecut pe linie moartă la FCSB. Elias Charalambous nu îl mai poate folosi

La scurt timp după revenirea lui Florin Tănase la FCSB, Gigi Becali a dat startul schimbărilor la nivelul lotului! A nominalizat jucătorul care va fi scos de pe lista din campionat, dar și de pe lista UEFA.

Reîntors în Capitală după doi ani petrecuți în Golf, Florin Tănase îi va lua locul lui Ionuț Panțîru pe lista UEFA. În partidele oficiale ale FCSB-ului, atacantul va juca în locul lui David Miculescu sau Daniel Popa.

Decizii de ultim moment la FCSB!

Florin Tănase a mai evoluat la FCSB și în perioada 2016-2022, timp în care a reușit să marcheze 83 de goluri și să ofere 41 de pase decisive.

„Nici nu mai avem unde să-i punem. Pe ăsta (n.r.- Tănase) îl băgăm în locul lui Panțîru, nu mai avem loc. Nu numai pe lista europeană (n.r.- lista UEFA), ci și pe lista românească (n.r.- lista A).

Tănase a semnat pe doi ani. Poate să plece atunci când vrea el. Dar dă banii înapoi. Toți banii pe care i-a încasat de la mine. Nu i-am mai pus clauză de 1 milion de euro, doar dă banii înapoi. Dacă o să vrea să plece și o echipă îi dă două milioane de euro salariu, dă și tu 600.000/ 700.000 de euro. Tănase e atacant. El poate juca și pe postul lui Olaru, decar, dar nimeni , nimeni, niciodată, nu poate să-i ia postul asta lui Darius Olaru. O să vedeți!”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Tănase ar putea fi utilizat de către Elias Charalambous, în cadrul partidei contra celor de la Farul Constanța, programată vineri seară, de la ora 21.00.

Pe de altă parte, atacantul nu va putea evolua în partida roș-albaștrilor contra celor de la Sparta Praga, în manșa secundă a turului trei preliminar UEFA Champions League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed