Dan Petrescu nu se dezminte! Ce a putut să spună despre viitoarea adversară. Afirmaţii uluitoare ale antrenorului de la CFR Cluj

CFR Cluj se va duela, astăzi, cu Maccabi Petah Tikva, în cadrul primei manșe a turului trei preliminat al Conference League! Duelul se va disputa la Sofia, Bulgaria, de la ora 21.00. Este un meci crucial pentru echipa lui Dan Petrescu.

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei, Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, recunoaște faptul că adversara din teren surprinde mereu prin defensiva bine consolidată. În opinia sa, șansele celor două echipe de a se impune în meciul tur sunt egale.

Afirmaţii uluitoare ale antrenorului de la CFR Cluj!

Israelienii vor să își spele păcatele în duelul cu ardelenii, în contextul în care Maccabi Petah Tikva a eșuat, într-un mod dezastruos, în fața celor de la Braga.

”Până la grupele Conference League mai sunt patru meciuri. Mai e mult de muncă, avem un meci foarte greu mâine (n.r. joi, 8 august), din toate punctele de vedere. Când vii după o înfrângere, e foarte greu să motivezi jucătorii. Mâine este un meci cu o echipă care, prin spiritul lor, au reușit să câștige Cupa Israelului.

Au avut un adversar greu, aproape imposibil, Braga (n.r. israelienii au pierdut cu 0-7 la general) , în turul trecut (n.r. turul II preliminar Europa League). Sunt foarte motivați. Ce am văzut pe video, patru meciuri, ei au un spirit extraordinar de echipă, au o apărare solidă cu cinci fundași. Va fi un test greu pentru noi. Sperăm să obținem un rezultat pozitiv.

Au venit jucători târziu, încă nu suntem omogeni. Încă nu avem o echipă clară. Încă nu am reușit să găsim o echipă. Șansele sunt egale mâine, 50-50!”, a spus Petrescu, la conferință.

În cazul în care gruparea din Ardeal o va elimina pe Maccabi, atunci CFR Cluj ar urma să se confrunte cu învingătoarea duelului CSKA Sofia 1948 (Bulagria) – Pafos (Cipru), în play-off-ul competiției.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed