Neil Lennon a primit ordin! Ce este obligat să facă antrenorul celor de la Rapid. Dan Şucu e un car de nervi

Neil Lennon a primit ordin să schimbe sistemul de joc folosit în acest start de sezon la Rapid. Patronul Dan Șucu e foarte supărat după evoluțiile slabe ale echipei sale din primele etape ale Superligii.

Neil Lennon a decis să schimbe formula de joc la Rapid, însă conducerea clubului i-a transmis să renunțe la această tactică. Dan Șucu îl va demite pe nord-irlandez dacă echipa sa va continua așa.

Dan Șucu, un car de nervi!

Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, i-a transmis antrenorului Neil Lennon să schimbe sistemul folosit în acest start de sezon. De când a venit în Giulești, tehnicianul a decis să facă o schimbare la Rapid. Echipa care până acum a jucat numai cu 4 fundași, acum evoluează cu 3 stoperi. Oficialii clubului nu sunt mulțumiți de acest lucru și i-au transmis lui Lennon să renunțe la această formulă.

În caz contrat, nord-irlandezul ar risca să fie demis de la Rapid, după cum a lăsat de înțeles noul președinte al giuleștenilor.

„I-am transmis lui Lennon că trebuie să schimbe sistemul. Trebuie să facă ceva pentru a arăta altfel. Dacă nu schimbă, nu știu, vom vedea.

Patronul e foarte supărat. Când investești atâția bani și nu ai rezultate… Măcar să vedem un fotbal frumos. Pe mine mă îngrijorează ce vedem pe teren. Pe Rapid nu o caracterizează acest joc. Suntem de acord cu suporterii. Dacă noi continuăm de aceeași manieră, o să jucăm cu stadionul gol. Deja tribuna 1 e cam goală.

Strategia de transferuri a fost făcută să jucăm cu acest sistem, de asta am adus fundași. Dar Manea poate juca fundaș dreapta, putem să schimbăm, avem soluții”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit gsp.ro.

Rapid a strâns doar 3 puncte în acest sezon, după egalurile cu UTA, 1-1, CFR Cluj, 2-2, și Sepsi, 2-2. Giuleștenii au pierdut cu Petrolul, scor 0-1, și nu au câștigat niciun meci.

Pentru bucureșteni urmează partida cu Gloria Buzău, pe 10 august, de la ora 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Vedeta lui Dan Petrescu dă lovitura în Italia! Mesaj de ultimă oră pentru italieni. A semnat cu liderul din Serie A

Vedeta lui Dan Petrescu a oferit primele declarații după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed