Cine transmite meciul FCSB-Sparta Praga. Anunţ clar al lui Mihai Stoica. Oficialul campioanei s-a enervat în direct

Cine transmite meciul FCSB-Sparta Praga. Anunţ clar al lui Mihai Stoica. Oficialul campioanei s-a enervat în direct. Scandalul din meciul tur nu se va petrece şi la partida de pe Ghencea.

Mihai Stoica s-a enervat în direct. A spus clar ce se va întâmpla la returul FCSB-Sparta Praga din turul 3 preliminar al Champions League.

Cine transmite meciul FCSB-Sparta Praga

Meciul retur dintre FCSB și Sparta Praga va fi transmis sigur la TV. Asta după ce manșa tur, din Cehia, scor 1-1, a fost difuzată în România exclusiv pe o platformă video de tip pay-per-view, spre disperarea suporterilor care așteptau să vadă partida la televizor.

Decizia a provocat consternare în rândul fanilor campioanei, care le-au reproșat situația inclusiv diriguitorilor de la FCSB. Asta deși aceștia nu au avut niciun cuvânt de spus la negocieri, tratativele fiind purtate exclusiv între clubul ceh și televiziunile din România.

Pentru partida retur, programată marțea viitoare, 13 august, la ora 21:30, Mihai Stoica promite că lucrurile vor sta diferit. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a anunțat că echipa campioană va obliga postul care cumpără drepturile să-l transmită și la TV. Se pare că drepturile TV ar putea fi cumpărate tot de PRO TV.

„A fost un potop de nemulțumiri adresate nouă pentru că meciul ăsta nu a fost transmis de un post de televiziune. Nu noi decidem drepturile de televizare ale meciurilor din deplasare! Nu avem nicio legătură!

Unii care-s foarte deștepți au zis: «Da mă, dar atunci de ce ați permis ca meciul cu Virtus să fie pe platformă?». Bă… păi îmi reproșează asta unii din București. Dacă tot sunteți așa fani înrăiți și vreți să vedeți meciul după ce se câștigase în tur cu 7-1 în deplasare, veniți la stadion!

Acolo într-adevăr, nu am pus condiție în contract să fie transmis la TV. Nu prezenta foarte mare interes acel meci. Acum bineînțeles că va exista clauză în contract, ca meciul să fie transmis de un post de televiziune. Asta e indubitabil!

Unii m-au acuzat că nu am niciun pic de respect față de suporteri. Haideți să vă spun cum se traduce respectul față de suporteri. Cele mai ieftine bilete de la meciul FCSB – Sparta sunt 30 de lei. Cele mai ieftine bilete de la Sparta – FCSB au fost 120 de lei, de 4 ori mai scumpe decât cele mai ieftine bilete ale noastre

Asta în condițiile în care la Praga nu e de 4 ori mai scumpă viața decât la București. Nu, este la fel de scumpă. Noi am făcut tot timpul prețuri nu pentru a ne bate joc de suporteri, a anunțat Mihai Stoica la PrimaSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed