Femeia celebră de 43 de ani care arată ca o adolescentă! A fost apropiată de Ilie Năstase. Imagini şi dezvăluiri de senzaţie / Foto

Femeia celebră de 43 de ani care arată ca o adolescentă! A fost apropiată de Ilie Năstase. Imagini şi dezvăluiri de senzaţie. Este vorba despre fosta cumnată a primului lider mondial ATP.

Femeia celebră arată fabulos la vârsta de 43 de ani. Este vorba de sora lui Brigitte Pastramă, fosta soţie a lui Ilie Năstase.

Femeia celebră de 43 de ani care arată ca o adolescentă!

Cristina are 43 de ani, dar nu-şi arată vârsta. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase nu ezită să pozeze în ipostaze fierbinţi, iar fanii sunt înnebuniţi la fiecare postare a acesteia pe Instagram.

Cristina Szeifert a acordat o atenţie sporită şi studiilor. A absolvit Facultatea de Psihologie. Ilie Năstase şi Brigitte Pastramă au fost căsătoriţi între 2013 şi 2018. „Acum am ajuns să nu mă mai interesează părerea altora și este mult mai bine. Vreau să mă rup de orice înseamnă judecata oamenilor din jurul meu. Să am grijă de familia mea. De fiica mea, Sara. Să aibă un viitor bun în viață, să fie înconjurată de oameni buni lângă ea. Să nu o ia pe drumuri greșite, cum ar fi să consume alcool, droguri sau cine mai știe ce.

Am ales să renunț la România pentru Dubai. O țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi. Asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei.

Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi. Regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață„, spunea Brigitte Pastramă, conform click.ro.

Acum, Ilie Năstase este căsătorit cu Ioana Năstase. Până să o ducă pe Ioana Năstase la altar, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodosescu şi Brigitte Sfăt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed