Ianis Hagi, implicat în scandalul momentului! Antrenorul lui Rangers, făcut praf în direct. Tricolorul, mărul discordiei

Peter Grant, om de radio de origine scoțiană, l-a blamat pe Phelippe Clement, managerul celor de la Rangers, în ceea ce privește decizia acestuia de a-l trimit pe Ianis Hagi la echipa a doua!

Hotărât că Ianis Hagi nu-i poate ajuta pe scoțieni în cadrul partidelor de campionat, Clement l-a trimis pe mijlocaș la echipa secundă a clubului, în așteptarea vânzării sale.

Ianis Hagi, implicat în scandalul momentului!

Peter Grant susține că tehnicianul celor de la Rangers a comis o mare greșeală.

„L-aș folosi dacă este apt să joace. Ca să-l vând la un preț cât mai bun. Dacă este suficient de bun pentru a juca în echipa ta. Mai bine ai juca cu el. Renunți la el doar dacă nu este un profesionist adevărat, ceea ce nu cred că e cazul, dacă ne gândim la trecutul tatălului său!”, a comentat Grant, în cadrul emisiunii The Go Radio Football Show.

Ibrox News împărtășește aceeași părere.

„Chiar dacă l-a trimis pe Ianis la echipa a doua, clubul îi plătește în continuare salariul. Și ar putea rămâne cu el pe cap dacă nu reușește să-l vândă în această fereastră de transferuri.

Dacă este în formă, Rangers ar fi mai bine să-l readucă în prima garnitură. Pentru a le arăta potențialilor cumpărători că merită să cheltuiască o sumă de bani rezonabilă în această vară, cu achiziționarea lui!”, au spus jurnaliștii scoțieni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed