Istvan Kovacs, făcut praf! Greşeala uriaşă a arbitrului român. L-a scos din minţi pe Jose Mourinho

Istvan Kovacs foarte criticat pentru modul său de a arbitra. presa din Turcia l-a făcut praf pe român după meciul din turul trei preliminat UEFA Champions League, dintre Lille și Fenerbahce.

UEFA l-a delegat pe Istvan Kovacs pentru prima manșă a turului trei preliminar dintre Lille și Fenerbahce, scor 2-1. Românul a primit, din nou, doar critice.

Istvan Kovacs, făcut praf!

Nici nu a început meciul că Ibinestvan Kovacs i-a dat galben lui Edin Dzeko, în minutul 9, iar imediat după a fost foarte aproape să îi ofere și lui Jose Mourinho, pentru proteste, însă a scăpat doar cu o avertizare.

Acest lucru i-a făcut pe jurnaliști de la Haber Global să răbufnească. „Mourinho a fost mirat de ce se întâmplă! Istvan Kovacs a făcut din nou ce face de obicei”.

Jurnalistul Ugur Meleke, a avut o reacție mult mai dură în articolul său de pe site-ul Diken. „10 minute sunt de ajuns pentru ca Istvan Kovacs să influențeze un meci. (…) La fel ca în dubla cu Lugano, am văzut o Fenerbahce mai bună în repriza a doua. Parte din problemă a fost ghinionul, dar și faptul că meciul a fost întrerupt de prea multe ori.

Istvan Kovacs poate face exces de zel și să strice fluiditatea jocului cu fluierele sale. A fost slab în Cehia – Turcia și a fost slab și ieri.

Un arbitru care arbitrează în acest fel și întrerupe jocul prea des nu e ceva care aparține acestei ere, ci mai degrabă de anii ’80”, a scris jurnalistul turc.

Istvan a arbitrat și meciul dintre Cehia și Turcia de la EURO 2024, scor 1-2, iar acolo s-a confruntat cu aceleași critici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed