Gigi Becali se implică în scandalul momentului! Motivul uluitor pentru care Sabrina Voinea a pierdut medalia la Jocurile Olimpice 2024. Latifundiarul din Pipera a spus clar

Gigi Becali a oferit o primă reacție despre ultimele evenimente întâmplate la Jocurile Olimpice, unde România s-a aflat în prim plan! Șeful FCSB a dezbătut subiectul „furtului” din cadrul probei de gimnastică la sol, unde Sabrina Voinea a fost lăsată în afara podiumului.

Comisia de arbitraj din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris au notat-o necorespunzător pe Sabrina Voinea, nu i-au luat în considerare contestația și au trimis-o pe locul 5, după ce i-au mărit nota americancei Jordan Chiles.

Gigi Becali se implică în scandalul momentului!

În urma celor întâmplate, premierul Marcel Ciolacu intenționează să boicoteze ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. În viziunea lui Becali, decizia prim-ministrului nu are nicio relevanță, astfel încât francezilor nu le pasă de România, lucru care s-ar fi văzut clar în urma atitudinii lor față de situația gimnastei în vârstă de 17 ani.

„(Reporter: Cum comentaţi că o româncă este „furată” de o medalie la Jocurile Olimpice?) Îi interesează pe ăia că nu se mai duce Ciolacu? Bă, pe ăia nu îi interesează de noi! Pe ăia îi interesează că nu vine Ciolacu? Bine, mă, să fii sănătos! Ăia sunt miliardari, miliardari, miliardari!

Voi tot credeţi că îi interesează pe ăia de noi? Ăia sunt miliardarii lumii, noi suntem acolo trichi-trichi. Ce să faci? Că poate să reanalizeze şi să dea din nou… nu aţi văzut aseară? Arbitrul împotriva noastră, nu ai văzut?

Fac ei ce vor şi tu taci din gura şi cu asta basta. Ei sunt puterea. Bani de la ei luăm. Hai să tacem din gură, să le luăm banii, să îi curăţăm şi să ne ridicăm şi noi şi cu asta basta!

Vezi că ajunge numai la bani? Totul e cu bani… vorbesc numai de bani, pentru că fără bani nu putem să facem. Fără bani, râd de noi. Suntem săraci, nu ne dau medalie!”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed