Vestea momentului pentru Neil Lennon! Ce se întâmplă cu vedeta celor de la Rapid. Dezvăluiri cruciale din interior

Neil Lennon primește vești despre jucătorul care a fost transportat direct la spital, la meciul cu Sepsi. Borisav Burmaz a primit verdictul doctorilor și a început deja recuperarea. Urmează să efectueze și un RMN lombar.

La meciul de 2-2 cu Sepsi, Borisav Burmaz a fost scos de pe teren pe targă în urma unei ciocniri mai puternice cu jucătorul de la Sepsi.

Vestea momentului pentru Neil Lennon!

Imediat după, Burmaz a fost transportat la spital, acolo unde a fost ținut sub observație două ore după miezul nopții.

Potrivit unui comunicat postat de Rapid pe contul oficial de Facebook, sârbul a fost diacnosticat cu o contuzie forte în zona lombară, însă a început deja recuperarea.

„În urma consultului de specialitate, Bora Burmaz a primit diagnosticul inițial de contuzie forte în zona lombară – lombalgie acută cu iradiere către membrele inferioare. În prezent, Bora a început programul de recuperare medicala și va efectua în cel mai scurt timp un RMN lombar”, a scris Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Nu este sigur dacă, atacantul de 23 de ani, care este cotat la 2 milioane de euro, poate juca la meciul de pe 10 august cu Gloria Buzău.

După 4 etape, Rapid se află pe locul 12 în clasamentul din Superliga. Giuleșteni au adunat 3 puncte în urma a 3 egaluri și o înfrângere.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed