FCSB o învinge cu Tamm(tam) pe Dunajska Streda! Implant reușit, estonul e la al doilea gol consecutiv

Nici că se pupă mai bine expresia aceea de care v-ați săturat, în dulcea limbă de lemn a fotbaliștilor și, de ce nu? a presei de sport. Oamenii lui Dică au intrat deciși să-și dorească mai mult victoria în Slovacia cu Dunajska Streda. Antrenorul a aruncat în luptă tot, chiar și pe Miculescu și pe Rusu, fotbaliști care au apucat două două dușuri în Berceni până la ora fluierului de start al partidei.

Însă ”Sepsi” a Slovaciei a fost contondentă și arțăgoasă, iar tribunele, ostile. Mai ales că FCSB a dat într-adevăr tonul și tonul a făcut muzica jocului.

Chiar dacă ei au fost primii care au mângâiat transversala, în minutul 17, prin maghiarul Szantho, a simțit și Olaru adrenalina unui gol, însă din păcate, doar din ofsaid.

Tavi Popescu și Florinel Coman și-au potrivit și încălzit tirurile. Doar că de continuat să și-l regleze, a mai făcut-o doar perla lui Gigi. Căpitanul nu a mai continuat după pauză, predându-i lui Tavi și banderola.

Dunajska și-a ascuțit parcă la cabine colții. A adulmecat careul lui Târnovanu, cel dorit în Ligue 1, a pus contre bărbătești, a hărțuit, cum s-ar zice, a băgat bățul prin gard la câini.

Însă soarta s-a schimbat în doar două minute. În minutul 67, Kruzliak a văzut direct cartonașul roșu după ce a fost pierdut pe drum de preluarea de finețe a lui Tavi Popescu și l-a cosit.

La faza imediat următoare, Radunovic a așezat mingea din centrare pentru Tamm, iar estonianul a executat cu sânge rece și a bifat al doilea meci consecutiv când și-a trecut numele pe tabela de marcaj.

Ca niciodată, FCSB a făcut pasul înapoi instinctiv. Dar i-a permis adversarului îndârjit să vină peste ea, trăind periculos minutele de prelungiri. A câștigat și de la București se vede playoff-ul Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed