Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţul momentului făcut de antrenorul român. PAOK Salonic se poate duela cu FCSB pentru grupele Champions League

Răzvan Lucescu a dezbătut egalul cu Malmo din prima manșă a turului trei preliminar. PAOK Salonis are șanse foarte mari să joace cu echipa lui Elias Charalambous în play-off-ul Champions League.

Meciul dintre Malmo și PAOK Salonic s-a terminat cu scorul de 2-2, după ce Pontus Jansson și Sebastian Nanasi au marcat pentru suedezi, iar Taison și Baba Abdul Rahman au marcat pentru grecii lui Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu rupe tăcerea!

Tehnicianul de la PAOK, Răzvan Lucescu, s-a declarat mulțumit de rezultatul înregistrat de jucătorii lui, mai ales că Malmo este o echipă puternică, care poate pune pune oricând adversarii în dificultate.

A fost un meci foarte dificil de la început pentru că am jucat împotriva unei echipe campioane. Malmo este campioana Suediei, deci este normal ca meciul să fie dificil. Suntem încă la începutul efortului și avem nevoie de meciuri dificile pentru a ne dezvolta cu timpul.

Jocul constă în detalii. Detaliile sunt peste tot și ele decid meciurile. Astăzi s-a încheiat prima parte a bătăliei cu Malmo. Rezultatul ne face să ne dorim să muncim și mai mult pentru a fi pregătiți săptămâna viitoare. Zâmbesc pentru că detaliile sunt totul, indiferent dacă mingea este la un centimetru în afară sau înăuntru. Important este că echipa a arătat o reacție bună, s-a îmbunătățit și merge în direcția bună.

Sunt mulțumit de rezultat, am jucat împotriva unei echipe bune, cu jocul pe picioare. Suntem la început și încercăm să îmbunătățim lucrurile în intensitate și viteză. Trebuie să trecem prin meciuri dificile pentru a ne atinge obiectivul. A fost și o atmosferă frumoasă care a ajutat Malmo, așa că da, sunt mulțumit.

Toată lumea ar trebui să fie preocupată de fotbal pentru că așa este sportul. Sunt situații cu unele greșeli, situații care puteau fi diferite. Anxietatea este întotdeauna acolo, trebuie să păstrăm aspectele pozitive, cum ar fi rezultatul. Vrem să credem că săptămâna viitoare lucrurile vor fi diferite pentru noi”, a spus, citat de sport24, Răzvan Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed