Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Ce l-a scos din minţi după meciul cu Sparta Praga. L-a desfiinţat în direct

Mihai Stoica, indignat de deciziile luate de arbitrul central delegat pentru meciul cu Sparta Praga din turul trei preliminar UEFA Champions League. Președintele Consiliului de Administrație nu a putut efectua deplasarea alături de FCSB.

Prima manșă a turului trei preliminar UEFA Champions League, dintre FCSB și Sparta Praga, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Mihai Stoica s-a enervat cumplit!

Norvegian Rohit Saggi a fost arbitrul delegat de UEFA pentru meciul de marți seara dintre FCSB și Sparta Praga, meci în care a acordat 7 cartonașe galbene pentru roș-albaștrii și doar 2 pentru cehi.

Lucru care l-a deranjat foarte tare pe Mihai Stoica, care nu a putut face deplasarea cu echipa, din cauza infectării cu COVID-19.

„Să îi dai galben lui Târnovanu în minutul 40 e prea de tot, mai ales că noi nu am tras de timp! Mi s-a părut foarte slab arbitrul! Nu vorbesc de intenție, dar mi s-a părut slab. Nu ai văzut faultul la golul anulat? Iar la intrarea asupra lui Radunovic e galben spre roșu! Nici la rugby nu se intră cum a intrat în Radunovic!

Bine că a fost arbitrul VAR atent la faza golului anulat! Putea să se gândească că nu a fost mare fault. Asta ne mai lipsea!

Trebuie să împarți meciul în două: cât am fost în teren cu Olaru și Miculescu și apoi. Apoi n-am mai fost. Cu ei pe teren am fost net superiori, apoi n-am mai fost deloc.

Eu i-am văzut pe cei de la Sparta. Nu sunt străluciți. Maccabi era mult mai bună! Am avut mare șansă că i-am prins la pământ fizic. Dacă era bine pregătită fizic, era altceva. Acum am fost net superiori fără niciun fel de problemă. Problemele au apărut după ce au ieșit ăștia doi.

Olaru este bine. El face un efort supraomenesc, ar trebui să dozeze. Baeten a făcut o entorsă la intrarea aia, iar Miculescu are o lovitură în coapsă. De-aia de nu te mai lasă să pui piciorul jos, te seacă. Sper să nu aibă o leziune fibrilară!”, a declarat Mihai Stoica, potrivit primasport.ro.

„Miculescu a fost excepțional!”

„Pentru mine, Miculescu a fost excepțional, mai ales că nu mai jucase acolo de un an și ceva. De regulă, un jucător căruia îi schimbi poziția încearcă să joace cât mai simplu. El a fost în continuu în joc!

Atacanții noștri laterali nu marchează. Singurul marcator e Ștefănescu. Băluță nu este marcator. Băluță este excepțional, dar nu are finalizare! Dacă avea, probabil că era la o echipă mult mai mare. Are frecvența aia în alergare… nu-i iei mingea!

Nici Luis Phelipe nu e marcator. Atunci, în momentul în care ai un jucător de gura porții chiar în margine, poți pune probleme,

(nr. ocazia uriașă ratată de Băluță în minutul 60) Nu ai voie să dai la scurt acolo! Dă-i pasă lui Olaru, era Olaru! Îți pierzi încrederea în tine”, a mai concluzionat Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed