Gigi Becali se va enerva grav! Soţia vedetei de la FCSB a spus clar. Jucătorul chiar vrea să plece din Superliga / Foto

Soția lui Joyskim Dawa nu s-a ferit de cuvinte! Partenera fundașului camerunez a vorbit despre viitorul acestuia la FCSB, dar și despre obiectivele sale pe o perioadă mai îndelungată.

Soția lui Dawa a făcut anunțul, la scurt timp după ce FCSB a remizat cu Sparta Praga, 1-1, în cadrul primei manșe a turului trei preliminar UEFA Champions League.

Soţia vedetei de la FCSB a spus clar!

Conform spuselor Sofyei, plecarea lui Joyskim Dawa de la FCSB, în această vară, ar fi iminentă. Camerunezul ar dori să facă pasul cel mare într-un campionat mult mai puternic decât SuperLiga.

Nu se știe exact în ce direcție ar vrea să meargă Dawa, astfel că soția acestuia a comparat situația stoperului cu cea a lui Kylian Mbappe, care a părăsit PSG pentru a semna cu Real Madrid.

„Crezi că Dawa e un copil și nu știe ce e mai bine pentru el? E de 2 ani la FCSB, a stat un an și la Botoșani. Dawa este internațional, trebuie să-și crească nivelul. E vreo problemă că-mi doresc ce e mai bun pentru soțul meu și familia mea?

Chiar și Mbappe a plecat de la PSG la Real. PSG nu e o echipă bună? Normal că e, dar Mbappe a plecat. Ce jucător stă 10 ani la același club? Vreau ca soțul meu să ajungă la cel mai înalt nivel. Îmi doresc ceva mai bun pentru el. Așa trebuie să gândească orice soție!”, și-a început tânăra discursul.

„Să fii soția unui fotbalist este un job full-time!”

„Nu am intenții rele, dar e normal și logic. Și dacă vrei să-ți spun că nu mă simt ca acasă în București, e logic. Nu sunt româncă, nu căutați probleme în lucruri normale. Să fii soția unui fotbalist e un job full-time. Oamenii vorbesc fără să știe cum e să schimbi locuințele, țările și tot.

Nimeni n-ar trebui să judece. (n.r.- Are oferte să plece de la FCSB?) O să vedeți la finalul perioadei de mercato, nu vreau să vorbesc despre asta. Dawa nu este sub papucul meu. E un bărbat care-și manageriază perfect cariera.

Nimeni n-ar trebui să-l facă de râs pentru că își dorește ce e mai bun pentru familia sa. Dawa are obiective înalte în viață și îmi doresc să și le îndeplinească!”, a spus, potrivit digisport.ro, Sofya Dawa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed