Scandalul de la Jocurile Olimpice 2024 escaladează! Sabrina Voinea, noi acuzaţii grave. Proba este falsă / Video

Sabrina Voinea trece prin cele mai cumplite momente! Gimnasta în vârstă de 17 ani a fost penalizată la proba de sol, la Jocurile Olimpice de la Paris, în baza unei fotografii „false”. Comisia ar fi analizat un cadru complet diferit, și anume prestația acesteia din altă zi.

Sabrina Voinea a încheiat pe locul 5 finala probei de sol. A avut un scor de 13.700, însă punctajul acesteia a fost micșorat semnificativ, arbitrii fiind de părere că tânăra ar fi pășit în afara terenului.

Sabrina Voinea, noi acuzaţii grave!

Fără penalizarea în speță, nu s-ar fi produs surclasarea româncei, iar Sabrina Voinea ar fi obținut o medalie olimpică.

Nadia Comăneci, cea mai titrată gimnastă din istoria României, a sărit în apărarea Sabrinei.

„Nu văd călcâiul atingând podeaua, voi vedeți undeva?”, a transmis Nadia, pe rețelele de socializare.

„Acea poză nu era de ieri!”

Sabrina Voinea susține că arbitrele ar fi judecat prestația sa de la sol, pe baza unei fotografii surprinse într-o altă zi.

„Nu știu exact ce părere a avut comisia. Eu mi-am făcut solul cât am putut de bine. Am tras până la capăt de mine, am reușit toate liniile acrobatice. Nu am ieșit deloc din sol, mi-am făcut toată artistica. Dar iată că arbitrele nu știu ce au văzut.

Au văzut altceva și m-au depunctat cu 0,1, doar că nu știu pe ce. Ele au spus că am ieșit din covor, dar eu nu am ieșit. Au avut o poză la îndemână în care au zis că eu am ieșit din covor, doar că acea poză nu era de ieri (n.r. – de luni, ziua finalei).

Acea poză probabil a fost de la finala pe echipe sau din prima zi de concurs, la calificări, dar în niciun caz de ieri. Am stat și am analizat tot solul și eu, și mama, și toți ceilalți și nimeni nu a văzut că eu am ieșit din covor.

În poza aia mi-au prins doar călcâiul, nu mi-au prins și costumul sau altceva. Deci este o poză falsă, care nu este făcută ieri!”, susține Sabrina, citată de A3 CNN.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed