Ioan Ovidiu Sabău a dat lovitura! Jucătorul de Europa care a venit la U Cluj. Mutarea este oficială

Ioan Ovidiu Sabău și-a întărit lotul echipei printr-un fundașl central campion al Austriei. Universitatea Cluj vrea să își mențină locul în Superliga, iar campionul de la Salzburg poate ajuta echipa să nu mai primească goluri.

Echipa de la Cluj a anunțat oficial că Jasper van der Werff este noul fundaș central al echipei.

Ioan Ovidiu Sabău a dat lovitura!

Jasper van der Werff a fost transferat de la SC Paderborn, echipă care l-a cumprat de la RB Salzburg, cu care a cucerit titlul de campion al Austriei, dar și Cup Austriei.

„Bun Venit, Jasper van der Werff!

FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Jasper van der Werff (25 de ani), un fundaș central elvețian care a câștigat titlul și Cupa în Austria cu RB Salzburg. De asemenea, Jasper are peste 50 de prezențe în Bundesliga 2 și peste 40 de meciuri în prima ligă elvețiană”, au transmis oficialii U Cluj pe Facebook.

De-a lungul carierei, Jasper van der Werff a mai jucat pentru FC St. Gallen, RB Salzburg, FC Basel, Paderborn, Hansa Rostock

Jasper van der Werff este cotat, potrivit site-urilor de specialitate, a 750.000 de euro.

După 4 etape ale noului sezon din Superliga, U Cluj ocupă locul 3, cu 8 puncte adunate. În cele 4 meciuri disputate, clujenii au înregistrat 2 egaluri, cu FCSB și UTA Arad, și 2 victorii, cu FC Hermannstadt și CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed