Gigi Becali face anunţul nopţii! Verdictul latifundiarului din Pipera după meciul cu Sparta Praga: ‘Am fost echipa mai valoroasă’ + Jucătorii care i-au plăcut în acest meci

Gigi Becali face anunţul nopţii! Verdictul latifundiarului din Pipera după meciul cu Sparta Praga. Patronul celor de la FCSB este convins că echipa sa este deja în play-off-ul de Champions League.

Mai mult, Gigi Becali a dat ordin! FCSB trebuie să meargă în grupele Champions League. Şi-ar fi dorit să câştige cu Sparta Praga ca să nu mai aibă emoţii în retur.

Gigi Becali face anunţul nopţii!

„Speranţe mult mai mari decât înainte de a începe meciul. Am fost echipa mai valoroasă. Am avut ocazii mai multe de gol şi ne-au egalat pe greşeală de portar. Dacă terminam 1-0 eram aproape calificaţi. Sparta Praga e o echipă de Liga 1 medie. Dacă jucam cu Rapid, CFR sau Craiova aveam mai multe emoţii. Ei în prima repriză nu au avut şut pe poartă. Nu sunt mulţumit că trebuia să câştigăm.

Nu avem experienţă europeană încă. Târnovanu nu se poate să iei asemenea gol. Nu ştii ce să facă, dacă să-l bagi pe Vlad. Dar şi ăla greşeşte. Ai 22 de ani, tu Miculescu şi din minutul 70 nu mai poţi. Păi nu se joacă fotbal aşa. Dacă Dumnezeu nu e împotriva noastră echipa asta nu ne poate învinge. Ca să ne calificăm să nu mai greşească Târnovanu. Suntem cu un picior în grupele Champions League. Deja am trecut de ăştia”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Gigi Becali nu s-a oprit aici. A spus ce jucători l-au dezamăgit cu Sparta Praga. „Nu avem atacant. Nici ăla, nici ăla n-au arătat nimic. Miculescu nu a câştigat duelurile. Măcar Popa a mai câştigat dueluri. Să vă bucuraţi că o să aveţi echipă în Liga Campionilor. Mi-a plăcut Băluţă, mijlocul terenului şi fundaşii centrali. Radunovic extraordinar. Îi spulberăm pe toţi”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed