Echipa Armatei a reacționat! Mesaj pentru cei de la PAOK Salonic după comunicatul grecilor. Ce a făcut echipa lui Răzvan Lucescu

PAOK Salonic ar putea juca în play-off-ul UEFA Champions League cu FCSB. După tragerea la sorți, grecii au prezentat posibila adversară, pe care au numit-o Steaua București. Cei de la echipa Armatei au comentat imediat.

Echipa armatei a reacționat imediat. În secțiunea de comentarii a apărut pagina oficială a românilor care cere să fie schimbată denumirea echipei.

Echipa Armatei, mesaj pentru cei de la PAOK Salonic

PAOK Salonic a anunțat că echipa antrenată de Răzvan Lucescu ar putea juca împotriva celor de la Steaua București în play-off-ul UEFA Champions League.

 ”Câștigătoarea meciului Steaua București – Sparta Praga va fi adversara noastră, în cazul în care ne calificăm în play-off-ul UEFA Champions League”, este anunțul făcut de PAOK Salonic.

Nu după mult timp, în secțiunea comentarii a fost postat un comunicat al militarilor.

”Dragă PAOK FC. Trebuie să afli că echipa pe care o vei întâlni în meciul următorul este SC FC FCSB SA, nu Steaua București. E foarte important pentru noi ca acest lucru să fie clar, pentru a evita confuziile.

Te rog să faci modificările necesare în toate materialele oficiale și promoționale pentru a transmite adevărul. Îți mulțumesc în avans pentru cooperare și înțelegere. Numai bine de la Steaua București”, este comentariul lăsat de CSA Steaua.

Chiar dacă trecuseră 24 de ore de la acest mesaj, grecii nu au modificat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed