Dan Șucu face mutarea momentului! Jucătorul care vine de urgență la Rapid. A fost prezentat oficial

Dan Șucu a mai făcut un transfer. Jucătorul a fost deja prezentat. Șeful de la Rapid i-a adus lui Neil Lennon un mijlocaş central născut în Portugalia.

Diogo Mendes a jucat ultima dată la Club Sport Maritimo. Fotbalistul a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Dan Șucu face mutarea momentului. Jucătorul a fost prezentat la Rapid

Diogo Mendes este noul jucător al celor de la Rapid. Anunțul oficial a fost făcut pe pagina de socializare.

“Mă bucur că am semnat cu Rapid, este un club important, cu suporteri frumoşi, un club istoric şi este o şansă bună pentru mine. Familia mea a fost foarte fericită, fetiţa mea chiar a plâns de bucurie. Vreau să intru pe teren şi să mă bucur de fotbal”, a spus Mendes pentru fcrapid.ro.

Crescut la juniorii lui Benfica, Diogo a făcut parte din echipa vicecampioană europeană a portughezilor, formaţie ce a ajuns în finala Youth League în sezonul 2016/17. Alături de Mendes, în acea echipă au mai jucat nume mari ale fotbalului mondial, ca Rúben Dias, Jota, João Félix sau Florentino Luís.

De asemenea, Diogo a îmbrăcat tricoul naţionalelor U16 şi U18 ale Portugaliei, ca senior alegând să reprezinte naţionala Capului Verde, pentru care a bifat patru jocuri, ultimul în urmă cu două luni, contra Libiei, în calificările pentru Campionatul Mondial.

În ultimele trei sezoane, Mendes a evoluat pentru CS Maritimo. După doi ani petrecuţi în prima ligă portugheză, unde a jucat 47 de meciuri, în sezonul trecut a bifat 32 de partide în liga secundă, Maritimo ratând revenirea în prima divizie la limită, din cauza meciurilor directe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed