Dan Şucu, în alertă! A plecat de la stadion direct la spital. Probleme mari pentru jucătorul celor de la Rapid

Dan Şucu a fost să îl viziteze pe jucătorul său, după ce a ajuns direct la spital în urma accidentării suferite la meciul cu Sepsi. Burmaz se simte deja mai bine și nu este nimic de îngrijorat.

Borisav Burmaz s-a accidentat în urma unui contact mai duc cu Ciobotariu, în timpul partidei de luni seara, cu Sepsi, scor 2-2.

Dan Şucu, în alertă! A plecat de la stadion direct la spital

Acesta a părăsit terenul cu targa, fiind apoi transportat la spital, acolo unde a fost ținut sub observații până în jurul orei 02:00.

Potrivit lui Robert Niță, patronul Rapidului, Dan Șucu, a mers după meci să verifice starea jucătorului.

„E mult mai bine decât ieri, când a plecat de la stadion la spital, pe targă. Spre dimineață a reînceput să pășească, să simtă. A rămas în spital peste noapte. E o lovitură cu genunchiul în zona nervului sciatic, în bazin.

I s-au făcut investigații aseară, are și o lovitură, din cauza șocului, la splină. I-a fost afectată de la șocul respectiv. Nu-și simțea membrele inferioare. În dimineața asta deja era mult mai bine, este bine că nu e nimic intern.

Nu e nimic la coloană. E o contuzie foarte puternică. Din păcate, este al doilea jucător al Rapidului care iese accidentat, după Rrahmani. Și el încă este scos din ritm. Și Burmaz în situația asta, e păcat.

E ok, sport de contact, nu are absolut nicio intenție Ciobotariu. Degajare a portarului, se duce din spate, Burmaz se oprește pentru a proteja balonul brusc. Cred că cartonaș galben poți să dai la un astfel de fault. Nu că e vorba de un jucător al Rapidului. Ați văzut ce s-a întâmplat pe Arcul de Triumf”, a spus Robert Niță, la Fanatik.

„Dan Șucu a fost imediat la spital după terminarea meciului”

„Băi, dacă vrei să îi protejăm și să avem grijă, trebuie și ei puțin protejați. Când un jucător, înțeleg că Ciobotariu n-are nicio vină.. Jos pălăria și pentru atitudinea de după meci. S-a dus la flash interviu, și-a cerut scuze.

A mers în vestiarul Rapidului să întrebe dacă cei din staff au vreo noutate. Un profesionist, până la urmă și el își câștigă pâinea din fotbal. Dan Șucu a fost imediat la spital după terminarea meciului, pentru a fi alături de el.

El, împreună cu team managerul, cu șeful staff-ului medical. Sunt îmbunătățiri față de aseară. Nu este nimic rupt, este o contuzie foarte puternică, care i-a afectat și nervul sciatic. A făcut și o rezonanță magnetică și simte și în zona splinei un disconfort”, a mai spus Niță.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed