Scandal uriaş în Superliga! Adrian Mititelu ameninţă că derby-ul Olteniei nu se va televiza. Ce spun deţinătorii de drepturi + Câte bilete s-au vândut

Scandal uriaş în Superliga! Adrian Mititelu ameninţă că derby-ul Olteniei nu se va televiza din cauza faptului că banii din drepturile TV nu au fost viraţi de către deţinătorii de drepturi.

Reprezentantul celor de la eAD spune că firma are contract cu Liga şi nu cu patronul lui FCU Craiova.

Scandal uriaş în Superliga!

Mai mult, Orlando Nicoară susţine că FCU Craiova va avea parte de sancţiuni dacă va bloca transmiterea meciului. „Noi nu avem un contract cu domnul Mititelu, ci cu LPF. Am plătit de când am preluat contractul în 2017 sute de milioane de euro. Meciul de duminică de la Craiova dintre cele două echipe locale este plătit ca toate meciurile. Nu vreau să intru în polemică cu domnul Mititelu şi cu nimeni. Îl ceartă pe domnul Becali, pe domnul Rotaru, pe noi, pe cei de la Ligă şi de la Federaţie.

Eu l-am sunat pe domnul Mititelu, nu a revenit cu un apel. L-am lăsat în supărarea dumnealui. Meciurile din această etapă şi din etapele următoare sunt plătite. E o încălcare a regulamentului media şi există consecinţe după ce nu au fost prezenţi la interviuri după meciul cu FCSB. Dacă nu se transmite acest meci vor fi penalizări care vor fi suportate de către toate echipele din Superliga”, a spus Orlando Nicoară, în direct la Digisport.

În replică, Adrian Mititelu, patronul Craiovei a lansat acuzaţii dure. FCU Craiova – CSU Craiova are mari şanse să nu se vadă la televizor, spune şeful alb-albaştrilor care anunţă şi câte bilete s-au vândut până acum. „Nu s a făcut nicio plată. Doar 10% din prima tranşă. Nu sunt 100.000 de euro pe meci. Au plătit o sumă infimă care nici nu acoperă TVA-ul. Doar eu am curajul să o spun. Dacă în următoarele 2-3 zile nu se încasează banii LPF ar putea să facă o altă licitaţie. Mai mult ca sigur nu se va transmite meciul. Din ce am vorbit azi la Ligă contractul a ieşit din termen. Banii nu au ajuns la cluburi ci în altă parte. Nu am făcut asta ca să vând bilete mai multe, oricum vom juca cu casa închisă. Azi s-au vândut 4000 de bilete, au plecat 6000 la CSU. Se vor vinde cel puţin 20.000 de bilete”, a spus Mititelu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed