Turcii rup tăcerea! Anunţ de ultimă oră după ce Mircea Lucescu a preluat naţionala. Nici Gică Hagi nu a fost ocolit

Turcii au comentat numirea lui Mircea Lucescu în postul de selecțoner al primei reprezentative și nu s-au abținut să nu amintească și faptul că Gică Hagi a fost prima variantă.

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial ca noul selecționer al echipei naționale și va debuta pe banca tehnică la începutul lunii septembrie, atunci când va începe Liga Națiunilor.

Turcii rup tăcerea! Anunţ de ultimă oră după ce Mircea Lucescu a preluat naţionala

Înainte de prezentarea oficială, jurnaliștii turci de la goal.com.tr au dezbătut și ei acest subiect, și au subliniat faptul că prima variantă a celor de la FRF a fost un nume la fel de sonor, Gică Hagi.

”La naționala României, Mircea Lucescu este pe cale să-și înceapă al doilea mandat, pe care Hagi l-a respins. România a ajuns în optimi la EURO 2024 după ce a adunat patru puncte în grupă. Însă, și-a luat rămas bun de la turneu după ce a pierdut cu Olanda, scor 0-3.

FRF s-a despărțit de antrenorul Edi Iordănescu, iar Lucescu se pregătește să-i ia locul.

Gică Hagi a fost prima alegere pentru postul de selecționer, dar legenda fotbalului din țara sa a respins oferta. Revenind la Lucescu, FRF se pregătește să-l anunțe pe antrenorul în vârstă de 79 de ani”, a scris sursa menționată mai sus.

Primul mandat al lui Lucescu pe banca tehnică a echipei naționale a fost între 1 noiembrie 1981 și 2 octombrie 1986.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed