Mircea Lucescu, anunț surprinzător! Ce a spus despre Edi Iordănescu. Dezvăluirea la care nimeni nu se aştepta

Mircea Lucescu a făcut un anunț surprinzător la conferința de presă în care a fost prezentat. Noul selecționer al României a vobit despre viitorul lui Edi Iordănescu.

Lucescu a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani. Obiectivul este calificarea la Cupa Mondială 2026, Noul selecționer al României va debuta oficial la începutul lunii septembrie. Tricolorii întâlnesc în Liga Națiunilor selecționatele din Kosovo (6 septembrie) și din Lituania (9 septembrie).

Mircea Lucescu, anunț surprinzător despre Edi Iordănescu

Mircea Lucescu a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta. După ce s-a fotografiat alături de Răzvan Burleanu, selecționerul a vorbit despre Edi Iordănescu.

Lucescu este convins că fostul selecționer va reveni la naționala României, chiar dacă acum nu a vrut să-și prelungească înțelegerea. 

„Să vă mai spun ceva, să știți că Edi o să se întoarcă la echipa națională. E tânăr și a făcut un grup extraordinar. Nu e usor să creezi un grup de jucători competitiv, foarte omogen și foarte apropiat. Asta e baza, după care vin alte lucruri care țin de altceva. De fapt, o să îl invit eu la prima întâlnire pe care o să o am cu el”, a spus Mircea Lucescu la conferința de presă.

În vârstă de 79 de ani, Il Luce spune că nu a avut intenția de a conduce naționala României.

„Am făcut tot posibilul să NU vin la echipa națională. Nici nu-i cunosc pe jucători, am cerut să-i văd la față, voi face tot ce e posibil ca experiența mea să-i ajute. Vreau să cunosc toți jucătorii care pot fi selecționați, mă voi consulta cu oamenii din jur care îi știu, încerc să iau contact cu ei înainte de întâlnirea pe care o vom avea. Nu va fi ușor, cel care riscă sunt eu, dar am convingerea că se poate face o treabă bună.

Sunt foarte mulți jucători tineri care și-au exprimat dorința de a juca pentru România. Pe aceia trebuie să-i supraveghem. Eu mă concentrez foarte tare pe campionatul intern. Sper să crească, a început o rivalitate pozitivă. Nu poți să faci o echipă națională puternică fără cluburi interne puternice.

Eu sper ca nucleul să apară în campionatul intern. Nu poți să faci o echipă națională puternică cu 12-15 jucători din toate colțurile lumii. Vreau jucători care să vină pentru performanță, nu doar să-și facă imagine”, a mai spus selecționerul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed