Elisabeta Lipă s-a dezlănțuit ! Cuvinte dure la adresa arbitrilor. Decizia scandaloasă de la Jocurile Olimpice 2024

Elisabeta Lipă a reacționat după contestația scandaloasă de la Jocurile Olimpice de la Paris. Aceasta le-a adresat cuvinte dure arbitrilor care au schimbat decizia în ultimul moment. astfel, sportiva noastră a pierdut medalia de bronz.

Elisabeta Lipă a fost prezentă în Franța, la Jocurile Olimpice, unde a fost martora unei nedreptăți. Ana-Maria Bărbosu a fost privată de medalia de bronz după ce a încheiat pe locul trei la proba de la sol. Contestația staff-ului american i-a spulberat visul.

Elisabeta Lipă a reacționat!

Nadia Comăneci a făcut un gest fabulos pentru gimnastele din România. Sportiva, Ana-Maria Bărbosu a trăit un coșmar la proba de sol de la JO 2024. Deși gimnasta din Focșani a încheiat pe locul trei, care îi asigura medalia de bronz, o contestație venită din partea staff-ului american i-a spulberat visul.

Fosta canotoare, Lipă, a catalogat decizia oficialilor ca fiind furt. Bărbosu a fost privată de medalia de bronz, care i s-e acordase inițial. Aceasta consideră că sportivele din SUA au parte de un tratament special din partea arbitrilor.

Nici fost mare campioană, Nadia Comăneci nu a lipsit de la proba de sol a gimnasticii artistice. Fosta sportivă a urmărit finala probei, iar la sfârșitul acesteia a mers alături de sportivele din lotul de gimnastică a României.

„Nu știu să vă spun dacă se mai poate schimba ceva sau nu. Cert e că facem toate demersurile necesare. Facem și contestații. Comitetul Olimpic se ocupă de asta. Vrem să demonstrăm că ei nu au dreptate. Este furt! Acum să vedem ce se va decide. Sportivul este la mâna arbitrului, din păcate.

Nadia a fost lângă mine, în tribună. În momentul în care s-a terminat evoluția sportivei din SUA, nici nu se dăduseră rezultatele, Nadia s-a dus la fete. Eu nu pot intra acolo.

Sunt foarte revoltată! Muncești atâția ani… Era bronzul Anei. Nu-mi amintesc în toată cariera mea ca sportivă, și după aceea, să fie nedreptățită o sportivă, echipa sau un sportiv al Statelor Unite ale Americii”, a declarat Elisabeta Lipă, potrivit Golazo.

La aflarea veștii, Ana Bărbosu a izbucnit în lacrimi.

„A fost un vis împlinit pentru câteva zeci de secunde, apoi arbitrele au decis altceva. Vă dați seama cum mă simt. Nimeni nu știe cât de greu este acest moment pentru mine, nimeni nu știe ce simt eu acum. Dar și locul 4 e bun, nu mă așteptam. Dar e și mai greu să ajungi pe locul 3 și apoi să fii dat la o parte”, a declarat Bărbosu, la final.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed