Zeljko Kopic face mutarea momentului! Jucătorul dat afară de Gică Hagi vine la Dinamo. Mutarea este oficială

Jucătorul dat afară de Gică Hagi vine la Dinamo, după ce a fost sub contract cu Farul în ultimele două sezoane. Mutarea la echipa pregătită de Zeljko Kopic este oficială. Va putea juca de la următorul meci.

Gică Hagi a renunțat la Valentin Dumitrache, jucător legitimat la Farul, care în ultimul sezon a fost împrumutat la Gloria Buzău. Dinamo a anunțat transferul definitiv al atacantului, care se va alătura echipei antrenate de Zeljko Kopic.

Jucătorul dat afară de Gică Hagi, vine la Dinamo!

Dinamo a bifat și cel de-al 11-lea transfer al acestei veri. Azi a fost anunțat și transferul definitiv al atacantului de la Farul Constanța. Valentin Dumitrache a jucat în numai patru partide pentru prima echipă. În ultimul sezon, a fost împrumutat la Gloria Buzău, în Liga 2.
Tot în divizia secundă va evolua și în această stagiune. ”Câinii” au anunțat că Dumitrache a fost împrumutat la CS Afumați.

”Bine ai venit, Valentin DUMITRACHE!

Cluburile Dinamo 1948 București și FCV Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Valentin Dumitrache.

Născut în 2003, în Buzău, Valentin a debutat în Superliga în 2021, pe când evolua la Academica Clinceni.

Pe lângă Clinceni, de când a părăsit curtea LPS Buzău, Valentin a mai îmbrăcat tricourile Farului (prima și a doua echipă) și Gloriei Buzău. În sezonul trecut a bifat 2 meciuri în Superliga și 25 în Liga a II-a, unde a și înscris 4 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Valentin va evolua sub formă de împrumut la CS Afumați (Liga a II-a) în acest sezon competițional, pentru a bifa minutele necesare dezvoltării sale”, a scris Dinamo, potrivit digisport.ro.

În noul sezon din Superliga, dinamoviștii au avut un debut entuziasmant, cu mult peste cel din sezonul trecut.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed