Ce va schimba Mircea Lucescu la naţională! Decizie radicală a noului selecţioner. A făcut totul public

Mircea Lucescu a bătut palma cu Federația Română de Fotbal! Cel mai titrat antrenor român a fost de acord să preia banca tehnică a echipei naționale, după o serie de negocieri aprige cu Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Noul selecționer a început, deja, să ia primele decizii în vestiarul tricolorilor. Lucescu se concentrează pe jucătorii tineri ai naționalei. Toți jucătorii de bază de la România U21 vor face parte din lotul naționalei mari.

Ce va schimba Mircea Lucescu la naţională!

Mircea Lucescu a semnat un contract valabil doi ani, principalul obiectiv al selecționerului fiind calificarea României la Cupa Mondială 2026.

„Ce am de gând să schimb? De schimbat, nu am mult de schimbat. Eu vreau să îi conving pe jucători să dea ce e mai bun din ei. În două zile nu se pot face multe schimbări, e normal să mizez pe acest grup de jucători. Voi aduce schimbări pe parcurs.

Voi fi preocupat de evoluţia jucătorilor tineri. Din primul lot de jucători pentru meciurle cu Kosovo şi Lituania cu siguranţă nu vor lipsi jucători tineri. Cei mai buni jucători ai naţionalei de tineret vor fi în lotul echipei mari.

Voi urmări jucători din campionatul intern, cei care joacă. Am văzut un meci extraordinar U Cluj cu CFR, unde se vede că rivalitatea, motivaţia, dorinţa de a câştiga şi pregătirea meciului… cei doi antrenori excelenţi… au adus în teren bucuria de a juca. Sunt convins că fotbalul românesc, campionatul României!”, a spus Lucescu, la prezentarea ca nou selecţioner al României.

„Activitatea mea va începe de mâine!”

Lucescu a revenit pe banca națională a României după 38 de ani. În primul mandat, acesta a reuşit să califice naţionala României la EURO 1984.

„Activitatea mea va începe de mâine. În primul rând vreau să cunosc absolut toţi jucătorii posibili să fie selecţionaţi. Mă consult cu toţi oamenii care pot să mă informeze aşa cum trebuie.

Încerc să iau contact cu jucătorii înainte de întâlnirea pe care o voi avea. Voi încerca sa pun la dispoziţia lor tot ce am acumulat în fotbal. Cel care riscă în toată chestia asta sunt eu, dar o fac cu încredere că se poate face. Nu singur, ajutat de cei din jurul meu!”, a mai spus Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed