Anghel Iordănescu rupe tăcerea! Ce spune despre revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Presiune uriaşă pe noul selecţioner

Mircea Lucescu este noul selecționer al echipei naționale! Cel mai titrat antrenor român a dat curs ofertei lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Anghle Iordănescu a vorbit despre această mişcare.

Lucescu a ocupat locul de selecționer rămas vacant în urma demisionării lui Edi Iordănescu. Anghel, tatăl fostului selecționer al României, a oferit o primă reacție la adresa noului ocupant al băncii tehnice a naționalei.

Ce spune despre revenirea lui Mircea Lucescu la naţională!

Anghel Iordănescu este bucuros de faptul că Federația a ales un tehnician cu o experiență vastă, precum Mircea Lucescu.

Federația Română de Fotbal s-a înțeles cu Lucescu în urma mai multor runde de negocieri.

„În primul rând, mă bucur foarte mult că Federația Română de Fotbal a reușit să angajeze un selecționer pentru că timpul trecea extrem de repede și naționala avea nevoie să-și găsească drumul.

În același timp, mă bucur pentru că s-a ales un antrenor cu multă valoare, cu multă experiență. Vom avea un selecționer cu carte de vizită. Vorbim de un antrenor care ne poate da în continuare speranțe să mergem la un Campionat Mondial după 28 de ani.

Vă aduc aminte că avem un selecționer cu reale performanțe inclusiv pe banca României. Mircea ne-a calificat la un Campionat European în 1984.

„Ca prieten, îi doresc mult succes!”

Sunt convins că la experiența lui, va continua cu succes munca fostului selecționer. Mircea Lucescu are acum o fundație solidă pe care poate construi, un grup de jucători puternici și un nucleu pe care se poate baza.

Sa nu uităm că acest grup s-a calificat la European de pe primul loc și a mers în optimi tot de pe primul loc, din grupă.

Vorbim de o echipă care a obținut deja o performanță deosebită în Germania. La cum se dedică profesiei, Mircea Lucescu va continua în aceeași notă și va construi o echipă competitivă care să ne ducă la Mondial. Personal, ca prieten îi doresc mult succes, iar ca suporter al României, mi-aș dori să văd echipa națională la un campionat mondial.

Apreciez că își dorește să păstreze 2-3 oameni din stafful tehnic al fostului selecționer. Asta înseamnă continuitate. Am spus mai devreme că are o bază de plecare la nivel de lot. Oamenii din staff-ul lui Edi Iordănescu sunt garanția că va avea acces la toate informațiile de care va avea nevoie!”, a transmis, conform iamsport.ro, Anghel Iordănescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed