Dan Șucu a rămas mască! Reacţie uluitoare la adresa fanilor de la Rapid. Ultraşii i-au cerut demisia lui Neil Lennon

Dan Șucu a rămas fără nicio reacție la finalul partidei dintre Rapd București și Sepsi OSK. Ultraşii i-au cerut demisia antrenorului Neil Lennon după un start de campionat dezamăgitor.

Dan Șucu a fost prezent în tribunele stadionului Giulești, de unde a plecat supărat în urma rezultatului obținut de echipa sa. Fanii i-au cerut demisia lui Neil Lennon care nu s-a aflat pe banca tehnică din cauza unui deces în familie.

Dan Șucu a rămas mască!

În etapa cu numărul 4 a Superligii, Rapid a obținut un rezultat de egalitate pe teren propriu, împotriva celor de la Sepsi, scor 2-2.

Varga a deschis tabela de marcaj în primul minut al jocului. Acesta a profitat de gafele din defensiva Rapidului. Gazdele au restabilit egalitatea imediat, în minutul 3, prin Blazek. Petrila i-a dus în avantaj pe giuleșteni până la pauză, iar Debeljuh a stabilit scorul final la jumătatea reprizei secunde.

În acest debut de sezon, Rapid a rămas fără victorie, iar jocul prestat de giuleșteni a fost unul mult sub așteptări. Potrivit digisport.ro, la finalul partidei, fanii au scandat ”Demisia, demisia”. Cel mai probabil mesajul a fost transmis staff-ului tehnic condus de Neil Lennon. Tehnicianul nu a fost prezent la meci, din cauza unui deces în familie.

Finanțatorul clubului din Giulești, Șucu, a urmărit partida împreună cu Victor Angelescu. La finalul meciului cei doi nu au schițat niciun gest, semn că rezultatul nu a fost cel pe care îl așteptau.

Marius Șumudică, care era prezent în tribune, a fost ovaționat de către cei aproximativ 10.000 de suporteri rapidiști.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed