Viorel Moldovan s-a dezlănțuit! Cuvinte dure la adresa echipei: ‘Avem un început execrabil’ + Ce spune despre prezența lui Marius Șumudică la meci

Viorel Moldovan și-a găsit cu greu cuvintele. Președintele giuleștenilor a făcut praf echipa după egalul de pe teren propriu cu Sepsi, scor 2-2. 

Fostul internațional a vorbit și despre prezența lui Marius Șumudică la meci. Antrenorul a fost ovaționat de fani, după ce i s-a cerut demisia lui Neil Lennon. 

Viorel Moldovan, cuvinte dure la adresa echipei

„Ceea ce propunem vizavi de joc nu caracterizează Rapid. Trebuie mai mult pe faza ofensiva. Nu e nomal să te domine pe teren propriu. Trebuie să ne gândim la multe lucruri. Nu intru în detalii. Ce am vazut m-a dezamăgit. Au fost momente rare când am mai încercat câte ceva. Nu intru în detalii tactice. Este și un blocaj. Ne pierdem personalitatea, nu putem să facem mai mult.

Ca și atitudine, intenție, dorință nu am ce să reproșez. Ca fotbal…e unul cu pipeta. Nu este suficient la Rapid. Vrem să fim o echipă dominantă. Trebuie să ne gândim la unele lucruri. 

Tactic nu vreau să discut. Jocul este îngrijorător. Nu discut despre jucători. Un atacant depinde de cum joacă echipa, de cum e pus în evidență. Noi azi puteam să facem 3-1. Am fost însă egalați. per total, 

Șumudică este liber să vorbească. Este analist la emisiuni. E liber să spună ce vrea el. Adrian Mutu a fost antrenor aici. De ce să nu vină la meci.”, a declarat Viorel Moldovan la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed