Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Scoţienii i-au decis soarta tricolorului. Nu mai are nicio şansă la Rangers

Încă o lovitură pentru Ianis Hagi! Mijlocașul nu mai are nici o șansă să continue la Rangers, iar jurnaliștii din Anglia nu au ratat acest moment și au transpus totul în scris. Totul este evident.

Ianis Hagi a fost exclus din lotul condus de Philippe Clement și trecut la echipa a doua, acolo unde a marcat și primul meci.

Lovitură totală pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi a jucat în amicalul cu Middlesbrough, scor 4-3. Mijlocașul a avut o contribuție majoră la primul gol, și era foarte aproape să înscrie înainte de pauză, dintr-o lovitură liberă.

Totuși, jurnaliștii din Anglia sunt convinși că excluderea lui din lot este dovada evidentă că Ianis nu mai are viitor la echipă.

Mai mult de atât, cei de la theraumdeuter.com au dezvălui că în momentul de față se caută o echipă la care să fie transferat. Fiorentina și Fenerbahce sunt în pole-position.

”O sursă apropiată de club a declarat: `E evident că Hagi nu mai face parte din planurile primei echipe. Acum, toată lumea se concentrează pentru a-i găsi o variantă bună și a obține o sumă de transfer bună`.

Fiorentina și Fenerbahce sunt în pole-position (n.r.- pentru transferul lui Hagi), dar și alte cluburi ar putea intra în cursă”, a notat sursa menționată.

”Românul e gata de un transfer în această vară, după ce a fost lăsat pe dinafară”, a scris și Football Scotland.

Se pare că Rangers ar cere 3,5 milioane de euro în schimbul lui Ianis Hagi, care este cotat la 2 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed