Răzvan Burleanu a dat lovitura! L-a convins pe Mircea Lucescu să vină la naţională. Obiectivul uriaş al noului selecţioner

Răzvan Burleanu a dat lovitura! L-a convins pe Mircea Lucescu să vină la naţională. Obiectivul uriaş al noului selecţioner. După mai multe săptămâni de incertitudine, şeful FRF a reuşit.

Mircea Lucescu urmează să îi ia locul lui Edi Iordănescu la echipa naţională. Se pare că antrenorul a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a dat lovitura!

După mai multe runde de negocieri, Mircea Lucescu a acceptat oferta FRF. Va fi noul selecţioner al României. Are un obiectiv clar şi anume calificarea naţionalei la Cupa Mondială 2026, conform digisport.ro.

Lucescu urmează să fie prezentat oficial marți, 6 august. Atunci, ar fi programată o conferință de presă prin care s-ar oficializa mutarea. Antrenorul a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu după aproape patru ore de negocieri cu cei de la FRF.

Lucescu a fost a doua opţiune a celor de la FRF după ce Edi Iordănescu nu a vrut să-şi mai prelungească înţelegerea. Gică Hagi a fost primul pe listă, Acesta a decis însă că Farul este mai importantă ca echipa naţională. Mircea Lucescu este liber de contract din luna noiembrie a anului trecut. Atunci, şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed