Gigi Becali s-a dezlănţuit! Cu cine vrea să se întâlnească FCSB în play-off-ul de Champions League. Avertisment pentru Răzvan Lucescu

În cazul în care FCSB va trece de dubla cu Sparta Praga, din cadrul celui de-al treilea tur preliminar al UEFA Champions League, roș-albaștrii s-ar putea duela, în play-off, cu PAOK Salonic, gruparea pregătită de către Răzvan Lucescu!

În acest context, Gigi Becali a oferit o primă reacție. FCSB va disputa partida tur cu Sparta Praga marți, 6 august, de la ora 21.00, la Praga. Returul este stabilit o săptămână mai târziu, la București.

Cu cine vrea să se întâlnească FCSB în play-off-ul de Champions League

Pentru a se întâlni cu FCSB, PAOK Salonic trebuie, la rându-i, să treacă de dubla cu Malmo FF.

Manşa tur ar urma să se dispute la Malmo sau Salonic, pe 20 sau 21 august. Returul ar fi programat la Bucureşti, pe 27 sau 28 august.

„Cred că vom juca împotriva lui Răzvan Lucescu. Bine, mai știi… Dar noi mai mult vrem împotriva lui decât cu Malmo. Că poate mă duc și eu dacă jucăm în Grecia. Că eu mă duc în Grecia.

E aproape de Sf. Dimitrie, de Sf. Grigore Palamas. Mă duc pe la sfinți. Vreau să văd cu cine mai mult Sf. Dimitrie. Cu mine sau cu Răzvan? Când vrea Domnul, bat orice echipă.

Mai avem puțin până în grupe, țaca-paca. Batem mâine pe Sparta, batem și pe Răzvan, țaca-paca, și suntem în grupe. Ce mare lucru? E imposibil? Unde e imposibil? Așa spunea lumea, că e imposibil? Ce, nu putem bate Sparta? Suntem în formă mare!

Totul e cum vrea Domnul. Și luăm bani mulți. Luăm 19 milioane de euro. Dacă ieșim din grupă luăm peste 50 de milioane. Cu tot cu bilete, luăm 70! Poate face Domnul mai departe, până acum a vrut!”, a spus Becali, citat de gsp.ro.

FCSB este calificată și în grupele UEFA Europa Conference League, după ce a reuşit să o elimine pe Maccabi Tel Aviv în turul 2 preliminar al UEFA Champions League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed